Koolhydraatarm weekmenu 8 herfst

Koolhydraatarm weekmenu 8 – herfst

In dit koolhydraatarm weekmenu 8 – herfst zie je o.a. heerlijke speculaasbrokken. Daar wil ik even wat over kwijt 😉 Bij gewone speculaas en koekjes zorgt suiker er onder andere voor dat je baksel hard en echt knapperig wordt. Koekjes waarbij je de ‘echte’ suiker en het ‘echte’ meel vervangt door zoetstof en andere melen, zullen dus anders zijn qua structuur én smaak. De structuur van koolhydraatarme koekjes is zanderiger, meer zoals bij zandkoekjes. Heel logisch en op zich is dat helemaal niet erg, als ze maar lekker zijn. En dat zijn ze dus!

Advertentie

Koolraaplinten!

Verder zie je op woensdag (snel klaar!) koolraaplinten met zalige paddenstoelen. Sommige mensen vinden courgette als pasta te slap en te nat. Dan moet je deze ‘pasta’ van koolraap eens proberen! Superlekker en zeker NIET slap! Koolraap is een voedzame knol (niet verwarren met koolrabi of knolraap) die we verbouwen tot leuke smalle linten. Die linten kunnen we uitstekend als pastavervanger gebruiken. Ook de redelijk neutrale, licht zoete smaak van koolraap maakt deze keto koolraaplinten met paddenstoelen absoluut de moeite waard. Als je de koolraap beetgaar bereidt, dan wordt je beloond met een geweldige smaak en prachtige gele kleur. Veel plezier met je eetweek!

Koolhydraatarm weekmenu 8 – herfst

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven