Koolhydraatarm weekmenu 8 – herfst

Koolhydraatarm weekmenu 8 herfst

In dit koolhydraatarm weekmenu 8 – herfst zie je o.a. heerlijke speculaasbrokken. Daar wil ik even wat over kwijt 😉 Bij gewone speculaas en koekjes zorgt suiker er onder andere voor dat je baksel hard en echt knapperig wordt. Koekjes waarbij je de ‘echte’ suiker en het ‘echte’ meel vervangt door zoetstof en andere melen, zullen dus anders zijn qua structuur én smaak. De structuur van koolhydraatarme koekjes is zanderiger, meer zoals bij zandkoekjes. Heel logisch en op zich is dat helemaal niet erg, als ze maar lekker zijn. En dat zijn ze dus!

Koolraaplinten!

Verder zie je op woensdag (snel klaar!) koolraaplinten met zalige paddenstoelen. Sommige mensen vinden courgette als pasta te slap en te nat. Dan moet je deze ‘pasta’ van koolraap eens proberen! Superlekker en zeker NIET slap! Koolraap is een voedzame knol (niet verwarren met koolrabi of knolraap) die we verbouwen tot leuke smalle linten. Die linten kunnen we uitstekend als pastavervanger gebruiken. Ook de redelijk neutrale, licht zoete smaak van koolraap maakt deze keto koolraaplinten met paddenstoelen absoluut de moeite waard. Als je de koolraap beetgaar bereidt, dan wordt je beloond met een geweldige smaak en prachtige gele kleur. Veel plezier met je eetweek!

Koolhydraatarm weekmenu 8 – herfst

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven