Koolhydraatarm weekmenu 5

keto en koolhydraatarm weekmenu 5

Alweer het vijfde weekmenu van dit jaar! Een koolhydraatarm weekmenu kan helpen om je dagtotalen voor de hele week inzichtelijk te maken. Of je alles nu heel precies, of een beetje uit de losse pols doet. We hebben een handige tool online staan waarmee je je eigen doel kunt vaststellen op basis van jouw eigen leefstijl en andere gewoontes. Wij maken het keto weekmenu op basis van de koolhydraatarme recepten op deze website. We wisselen lichtere en zwaardere dagen af, omdat wij hebben gemerkt dat dat je lichaam alert houdt en het voorkomt saaiheid. De ene dag een lekkere maaltijdsalade en de andere dag een fijne stamppot of pizza. Zo wen je ook het best aan deze nieuwe leefstijl.

Gebruik onze keto calculator om je persoonlijke doel in kaart de brengen. Dan weet je precies hoeveel vetten, eiwitten en koolhydraten je binnen zou moeten krijgen.

Koolhydraatarm snacken?

Ook keto tussendoortjes kun je zelf kiezen naar eigen behoefte en smaak. Hou je meer van hartig of ben je meer een liefhebber van zoete dingen? Op onze website staan diverse koolhydraatarme recepten voor goede tussendoortjes. Wij hebben ze niet in het koolhydraatarme weekmenu opgenomen, omdat je juist daarmee goed kunt spelen om met de voedingswaarden aan je eigen dagtotaal te komen.

Deze recepten staan ook in Gewoon Koolhydraatarm (ons 2e boek), de bladzijnummer staan bij de recepten.

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

keto en koolhydraatarm weekmenu 5

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven