keto en koolhydraatarm weekmenu 5

Koolhydraatarm weekmenu 5

Alweer het vijfde weekmenu van dit jaar! Een koolhydraatarm weekmenu kan helpen om je dagtotalen voor de hele week inzichtelijk te maken. Of je alles nu heel precies, of een beetje uit de losse pols doet. We hebben een handige tool online staan waarmee je je eigen doel kunt vaststellen op basis van jouw eigen leefstijl en andere gewoontes. Wij maken het keto weekmenu op basis van de koolhydraatarme recepten op deze website. We wisselen lichtere en zwaardere dagen af, omdat wij hebben gemerkt dat dat je lichaam alert houdt en het voorkomt saaiheid. De ene dag een lekkere maaltijdsalade en de andere dag een fijne stamppot of pizza. Zo wen je ook het best aan deze nieuwe leefstijl.

Advertentie

Gebruik onze keto calculator om je persoonlijke doel in kaart de brengen. Dan weet je precies hoeveel vetten, eiwitten en koolhydraten je binnen zou moeten krijgen.

Koolhydraatarm snacken?

Ook keto tussendoortjes kun je zelf kiezen naar eigen behoefte en smaak. Hou je meer van hartig of ben je meer een liefhebber van zoete dingen? Op onze website staan diverse koolhydraatarme recepten voor goede tussendoortjes. Wij hebben ze niet in het koolhydraatarme weekmenu opgenomen, omdat je juist daarmee goed kunt spelen om met de voedingswaarden aan je eigen dagtotaal te komen.

Deze recepten staan ook in Gewoon Koolhydraatarm (ons 2e boek), de bladzijnummer staan bij de recepten.

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

keto en koolhydraatarm weekmenu 5

Scroll naar boven