Koolhydraatarm weekmenu 3

keto en koolhydraatarme weekmenu's

Alweer de derde week. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met koolhydraatarme weekmenu’s, laat vooral een reactie achter onderaan. Vind je het lastig om te bedenken wat je dagelijks kunt eten? Wij geven je wekelijks 3 maaltijden per dag als suggestie. Binnen het eetschema kun je gerust wisselen. Zo’n weekmenu voorkomt ook een beetje dat je altijd weer dezelfde dingen kiest. Het weekmenu maakt je leven weer een stuk eenvoudiger, hopen we ;-). Met 1 klik sla je het hele weekschema op in je eigen Kookschrift. Daar kun je alles nog aanpassen als je wilt.

Tips voor aanpassen koolhydraatarme weekmenu’s

Bekijk het aantal koolhydraten in de weekmenu’s en probeer lichte en zwaardere dagen af te wisselen. Kijk daarbij naar het daggemiddelde over een hele week. Probeer dus niet elke dag strikt op hetzelfde aantal koolhydraten uit te komen. Wij nemen als uitgangspunt drie maaltijden per dag. Die 3 maaltijden liggen in totaal zo tussen de 20 gram en 30 gram koolhydraten. Denk vooral ook aan voldoende drinken: water, thee & koffie en calorievrije dranken hebben de voorkeur.

Meer algemene tips voor het samenstellen van weekmenu’s vind je hier, gebruik ons blanco weekmenu.
Alle koolhydraatarme weekmenu’s tot nu toe verschenen.

Deze recepten staan ook in Lekker & makkelijk Koolhydraatarm (1e boek)

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:

Verrukkelijk
Koolhydraatarm

Kookboek koolhydraatarm Verrukkelijk Koolhydraatarm- 9789082659870

6 gedachten over “Koolhydraatarm weekmenu 3”

 1. Fijn de weekmenu’s, kom je weer op goede en weer op nieuwe ideeën. Ik leer heelveel van jullie en er was een tijd dat koken niet meer zo leuk was, maar nu wel.

 2. Zo blij met deze week menu’s staat zo veel lekkers bij dat het bedenken niet meer zo moeilijk is om iets te maken.
  Hoop dat jullie dit echt blijven doen want leer zo ook nog lekkere pesto’s en curry pastas te maken.
  Maak steeds meer zelf dingen heerlijk zo blij met jullie!!

  1. Dank voor je enthousiaste reactie, vinden we altijd weer een opsteker!
   We krijgen heel veel leuke respons op de weekmenu’s. Geen zorgen, we publiceren er sowieso 12. Dikke kans dat we er daarna nog een tijdje mee doorgaan!

 3. Lekker hoor deze menu’s. Ik hou niet zo van vis, maar genoeg variatie. Dank jullie wel😜😜

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top