keto en koolhydraatarme weekmenu's

Koolhydraatarm weekmenu 3

Alweer de derde week. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met koolhydraatarme weekmenu’s, laat vooral een reactie achter onderaan. Vind je het lastig om te bedenken wat je dagelijks kunt eten? Wij geven je wekelijks 3 maaltijden per dag als suggestie. Binnen het eetschema kun je gerust wisselen. Zo’n weekmenu voorkomt ook een beetje dat je altijd weer dezelfde dingen kiest. Het weekmenu maakt je leven weer een stuk eenvoudiger, hopen we ;-). Met 1 klik sla je het hele weekschema op in je eigen Kookschrift. Daar kun je alles nog aanpassen als je wilt.

Tips voor aanpassen koolhydraatarme weekmenu’s

Bekijk het aantal koolhydraten in de weekmenu’s en probeer lichte en zwaardere dagen af te wisselen. Kijk daarbij naar het daggemiddelde over een hele week. Probeer dus niet elke dag strikt op hetzelfde aantal koolhydraten uit te komen. Wij nemen als uitgangspunt drie maaltijden per dag. Die 3 maaltijden liggen in totaal zo tussen de 20 gram en 30 gram koolhydraten. Denk vooral ook aan voldoende drinken: water, thee & koffie en calorievrije dranken hebben de voorkeur.

Meer algemene tips voor het samenstellen van weekmenu’s vind je hier, gebruik ons blanco weekmenu.
Alle koolhydraatarme weekmenu’s tot nu toe verschenen.

Deze recepten staan ook in Lekker & makkelijk Koolhydraatarm (1e boek)

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank! Gebruik het reactieformulier hieronder en vergeet de sterren niet! Of tag ons op Facebookpagina, Instagram of Pinterest, met #KoolhydraatarmRecept!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen.

Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:

Verrukkelijk
Koolhydraatarm

Kookboek koolhydraatarm Verrukkelijk Koolhydraatarm- 9789082659870

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top