koolhydraatarm weekmenu

Koolhydraatarm weekmenu 2024 – week 6

Alweer zo’n lekkere week! In dit koolhydraatarme weekmenu zie je als lunch eiermuffins met zuurkool voorbij komen. Je haalt 12 muffins uit één recept, omdat ze makkelijk in te vriezen zijn heb je dus eigenlijk 4 maaltijden in 1x geregeld! of 8 maaltijden als je het recept gelijk twee keer maakt 🙂 Zo kun je het allemaal lekker simpel houden. Niet zo dol op zuurkool? Geen probleem, je kunt in plaats van zuurkool ook andere groente in zo’n eiermuffin stoppen, de mogelijkheden zijn schier eindeloos!

Advertentie

2024 – Kwartaal 1

Dit gratis koolhydraatarm weekmenu is onderdeel van een nieuwe weekmenu serie (2024 – kwartaal 1) . Het verschaft je een duidelijk eetschema en geeft zo een uitgebalanceerde eetweek. Gevarieerd eten, lekkere maaltijden met weinig koolhydraten, maar wel met voldoende eiwitten en goede vetten. Het is soms lastig om elke keer zelf te moet bedenken. Want wat past bij het seizoen, wat is een goed macro weekgemiddelde etc. Wij beschikken over jarenlange ervaring en maken het jou graag makkelijker en leuker om deze leefstijl te omarmen. Je krijgt van ons daarom wekelijks voor 5 dagen per week, 3 maaltijden per dag met weinig koolhydraten en voldoende eiwitten en vetten.

Keto lekkernij van de week

Naast de de drie hoofdmaaltijden doen we elke week een suggestie voor de lekkernij van de week, voor de mensen die van bakken houden: Koolhydraatarme chocoladetaart. Veel plezier met je eetweek!

Dagtotaal – keto calculator

Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen, snacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Opslaan Koolhydraatarm weekmenu

Je kunt dit koolhydraatarm weekmenu in je persoonlijke Kookschrift zetten. Ook is het mogelijk om van alle recepten een boodschappenlijstje te maken! Print de week uit voor een handig overzicht in je keuken!

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! We hebben besloten dat we onze boeken niet gaan herdrukken. Er is nog maar beperkte voorraad. Mocht je dus nog een boek willen aanschaffen, koop ‘m dan direct via Boekdelen.com (ons eigen winkeltje) daar zie je ook de actuele voorraad.

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

.

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

Bijna uitverkocht!

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021Trefwoorden

Scroll naar boven