koolhydraatarm-weekmenu-2024-week-26

Koolhydraatarm weekmenu 2024 – week 26

Het bonusweekmenu van dit koolhydraatarm weekmenu! De meeste mensen die koolhydraatarm eten hebben de meeste moeite met de invulling van het ontbijt. Hoe hou ik dat een beetje gevarieerd? En wat neem je nou in plaats van de traditionele boterham? Deze week hebben we vooral op het ontbijtvlak een maximale variatie aangebracht. Koolhydraatarm pittenbrood, zelfgemaakte sesamcrackers, een fijn gekruid roerei, paksoi frittata met camembert en “last but not least” crunchy Griekse yoghurt met bessen. Zo kom je aan alle voedingsstoffen. Er zijn mensen die het ontbijt overslaan. Onverstandig, ten eerste voor je balans, ten tweede omdat het gewoon lekker is om je dag goed te beginnen. En de rest van de dag zal je aandrang om dingen te graaien kleiner zijn. Je hebt iets om op te teren…

Advertentie

2024 – Kwartaal 2

Dit gratis koolhydraatarm weekmenu is onderdeel van een nieuwe weekmenu serie (2024 – kwartaal 2) . Het verschaft je een duidelijk eetschema en geeft zo een uitgebalanceerde eetweek. Gevarieerd eten, lekkere maaltijden met weinig koolhydraten, maar wel met voldoende eiwitten en goede vetten. Het is soms lastig om elke keer zelf te moet bedenken. Want wat past bij het seizoen, wat is een goed macro weekgemiddelde etc. Wij beschikken over jarenlange ervaring en maken het jou graag makkelijker en leuker om deze leefstijl te omarmen. Je krijgt van ons daarom 13 weken lang voor 5 dagen per week, 3 maaltijden per dag met weinig koolhydraten en voldoende eiwitten en vetten.

Dagtotaal – keto calculator

Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen, snacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Bewaar je koolhydraatarm weekmenu

Je kunt dit koolhydraatarm weekmenu in je persoonlijke Kookschrift bewaren. Ook is het mogelijk om van alle recepten een boodschappenlijstje te maken! Print de week uit voor een handig overzicht in je keuken!
Hoe? Ga met je muis over de pictogrammen rechts bovenaan het weekmenu.

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

koolhydraatarm-weekmenu-2024-week-26

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! We hebben besloten dat we onze boeken niet gaan herdrukken. Er is nog maar beperkte voorraad. Mocht je dus nog een boek willen aanschaffen, koop ‘m dan direct via Boekdelen.com (ons eigen winkeltje) daar zie je ook de actuele voorraad.

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

.

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021Trefwoorden

Scroll naar boven