weekmenu 2

Koolhydraatarm weekmenu 2

En… beviel het een beetje het 1e weekmenu? In koolhydraatarm weekmenu 2 geven we je weer suggesties voor de hele week. Sla het hele schema met één klik op in je kookschrift. Daar kun je dan -als je wilt- gerechten wisselen, verwijderen of toevoegen. Zo pas je het helemaal aan aan je eigen wensen. Sommige mensen eten strikt volgens het seizoen en willen graag daarom een en ander aanpassen.

Advertentie

Voordelen van een weekmenu

Waarom het handig is om een weekmenu te maken? We weten wel een paar voordelen op te noemen.

 • Makkelijker om gezond te eten
  In de winkel nog gaan bedenken wat je gaat eten werkt impulsaankopen in de hand. Mensen kiezen dan vaker voor ongezonde maaltijden. Een vooraf gepland weekmenu voorkomt dat en zo is het dus veel eenvoudiger om aan een nieuw eetpatroon te wennen.
 • Gevarieerd menu
  Wij hameren nogal op variatie en afwisseling in je eten. Dat is de beste garantie om overschotten of tekorten van bepaalde voedingsmiddelen te voorkomen. We hebben allemaal onze voorkeuren, maar plan ook eens een dag in om echt wat nieuws te proberen!
 • Geen dagelijkse stress
  Omdat je niet meer elke dag hoeft na te denken over wat je gaat eten. Dat geeft duidelijkheid en rust, dat scheelt een bak stress.
 • Minder vaak naar de supermarkt
  Als je een heel weekmenu hebt, ben je minder tijd & geld kwijt aan boodschappen doen. Bovendien kom je minder vaak in de verleiding om ongezonde snacks in je karretje te stoppen.
 • Alles op voorraad
  Als je een weekmenu hanteert, weet je precies wat je in huis moet halen. Via het kookschrift kun je een boodschappenlijst voor alle maaltijden printen of tevoorschijn toveren op je telefoon.
 • Minder verspillen
  Last but not least: gepland boodschappen doen voorkomt dat je van alles koopt waarvan je nog niet weet of je het deze week nodig gaat hebben. Plan ook eens een kliekjesdag en maak daar een feestje van 😉

Liever zelf een weekmenu maken? Algemene tips voor het samenstellen van een weekmenu vind je hier en gebruik ons blanco weekmenu om het makkelijk via je Kookschrift te vullen.

De recepten van weekmenu 2 staan ook in Lekker & makkelijk Koolhydraatarm (1e boek)

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


2 gedachten over “Koolhydraatarm weekmenu 2”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven