Koolhydraatarm weekmenu 12

koolhydraatarm weekmenu 12

Ja joepie, vandaag is het eindelijk lente!! Mooie dag voor koolhydraatarme weekmenu 12, de laatste van deze eerste serie. Vorige week stelden we jullie een paar vragen over hoe een en ander bevalt. Als je ons dat nog niet hebt laten weten, wil je daar dan nog even naar kijken? Het is namelijk best een hele klus om de (gratis) weekmenu’s voor jullie samen te stellen. En hoe meer mensen ons iets laten weten, hoe beter we weten of we op het goede spoor zitten! En zo niet, dan willen we weten wat we kunnen verbeteren. Doe mee, en deel je mening vooral met ons zodat we de weekmenu’s kunnen perfectioneren. Alvast superveel dank!

Deze koolhydraatarme recepten vind je ook in Verrukkelijk Koolhydraatarm (ons 3e kookboek)

Koolhydraatarm weekmenu 12

koolhydraatarm weekmenu 12
koolhydraatarm weekmenu 12

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top