Koolhydraatarm weekmenu 11

koolhydraatarm weekmenu 11

Het voorlaatste menu alweer uit deze 1e serie van 12 is koolhydraatarm weekmenu 11. In januari 2022 zijn we ermee gestart. We hebben daarbij als basis onze drie kookboeken gebruikt. Per boek een serie van 4 weekmenu’s. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen tot nu toe. We willen jullie vragen om ons te laten weten wat je ervan vindt. Graag ook een paar concrete suggesties doorgeven. Zie de vragen hieronder.

Vragen weekmenu’s

  • Volg je de weekmenu’s helemaal?
  • Ben je ermee afgevallen of werkt het voor jou -nog- niet?
  • Wat kan beter?
  • Wat is juist handig?
  • Vind je 7 dagen nodig of kan het ook met 5 dagen?
  • Is zondag de beste dag voor publicatie?
  • etc.

Laat het ons vooral weten! Op de contactpagina vind je ons e-mailadres. Met jullie tips en suggesties kunnen we dan de volgende serie nóg beter afstemmen op jullie wensen.

Deze koolhydraatarm weekmenu 11 recepten vind je ook in Verrukkelijk Koolhydraatarm (ons 3e kookboek)

koolhydraatarm weekmenu 11

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top