Koolhydraatarm weekmenu 11 herfst

koolhydraatarm weekmenu 11

Het voelt al behoorlijk vertrouwd, op zondag weer een nieuw lekker koolhydraatarm weekmenu. Of je nu net bent gestart met een koolhydraatarm dieet of al heel lang deze leefstijl hanteert, het bedenken van een gezond weekmenu kan een hele opgaaf zijn. KoolhydraatarmRecept helpt je met heel veel gratis weekmenu’s. We gebruiken graag seizoens-producten, zodat je koolhydraatarme leefstijl budgetvriendelijk blijft. En je ecologische voetafdruk niet al te groot.

Door de warme herfst hadden wij nog verse tomaten liggen, een unicum natuurlijk. En of we er écht heel blij van worden is de vraag… Maar goed ze moeten toch op. Heerlijk soepreceptje ervoor uitgezocht en geplaatst op de woensdag! Lekker met een naanbroodje. Veel plezier met je eetweek!

Evaluatie

We zijn weer erg benieuwd naar jullie ervaringen met onze weekmenu’s. We hebben na serie 1 al eens een paar aanpassingen gedaan. Nu willen we jullie mening nog eens peilen. We stellen jullie reacties (opmerkingen/vragen) zeer op prijs!

Vragen weekmenu’s

  • Volg je de weekmenu’s helemaal?
  • Ben je ermee afgevallen of werkt het voor jou -nog- niet?
  • Wat vind je er handig aan?
  • Wat kan beter?
  • Gebruik je de tussendoortjes? Of sla je ze juist over?
  • Is zondag de beste dag voor publicatie?
  • Alles wat je verder te binnen schiet 😉

Laat het ons vooral weten! Op de contactpagina vind je ons e-mailadres. Met jullie tips en suggesties kunnen we dan de volgende serie nóg beter afstemmen op jullie wensen.

Koolhydraatarm weekmenu 11 herfst

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

koolhydraatarm weekmenu 11

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Trefwoorden

Scroll naar boven