keto en koolhydraatarm weekmenu 10

Koolhydraatarm weekmenu 10

In ons koolhydraatarm weekmenu 10 krijg je 7 x 3 maaltijdsuggesties voor de hele week. De recepten zijn ook terug te vinden in ons boek Verrukkelijk Koolhydraatarm. Het weekmenu kun je met één klik opslaan in je kookschrift. Daar kun je dan -als je wilt- gerechten wisselen, verwijderen of toevoegen. Zo pas je het precies aan je eigen behoefte aan. Sommige mensen eten strikt volgens het seizoen en willen daarom een en ander aanpassen. Zorg wel voor voldoende afwisseling. Immers dat is de beste garantie om overschotten of tekorten van bepaalde voedingsstoffen te voorkomen.

Advertentie

Op avontuur?

We hebben allemaal onze voorkeuren, maar plan ook eens een dag in om echt wat nieuws te proberen! Sommige mensen plannen heel bewust 1x per week of 1x per maand een recept dat ze nog niet kennen. Zo leer je ook nieuwe ingrediënten kennen. Mensen laten ons regelmatig weten dat ze door onze recepten veel gevarieerder zijn gaan gaan eten. Ze hadden bijvoorbeeld nog nooit pompoen gegeten, maar door eens recept uit te proberen zijn ze opeens fan geworden van de pompoen. Dat is toch geweldig? Op een gezonde manier nieuwsgierig zijn (of noem het ‘open staan’), ook in de keuken, verrijkt je. Altijd precies hetzelfde doen of laten beperkt je.

Liever zelf een weekmenu maken? Algemene tips voor het samenstellen van een weekmenu vind je hier en gebruik ons blanco weekmenu om het zelf via je Kookschrift te vullen.

keto en koolhydraatarm weekmenu 10

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Verrukkelijk Koolhydraatarm

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven en zijn overal te koop of te bestellen. Of koop er een online bij Libris Bookspot of Bruna. In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Scroll naar boven