keto en koolhydraatarm weekmenu 10

Koolhydraatarm weekmenu 10

In ons koolhydraatarm weekmenu 10 krijg je 7 x 3 maaltijdsuggesties voor de hele week. De recepten zijn ook terug te vinden in ons boek Verrukkelijk Koolhydraatarm. Het weekmenu kun je met één klik opslaan in je kookschrift. Daar kun je dan -als je wilt- gerechten wisselen, verwijderen of toevoegen. Zo pas je het precies aan je eigen behoefte aan. Sommige mensen eten strikt volgens het seizoen en willen daarom een en ander aanpassen. Zorg wel voor voldoende afwisseling. Immers dat is de beste garantie om overschotten of tekorten van bepaalde voedingsstoffen te voorkomen.

Op avontuur?

We hebben allemaal onze voorkeuren, maar plan ook eens een dag in om echt wat nieuws te proberen! Sommige mensen plannen heel bewust 1x per week of 1x per maand een recept dat ze nog niet kennen. Zo leer je ook nieuwe ingrediënten kennen. Mensen laten ons regelmatig weten dat ze door onze recepten veel gevarieerder zijn gaan gaan eten. Ze hadden bijvoorbeeld nog nooit gegeten, maar door eens recept uit te proberen zijn ze opeens fan geworden van de . Dat is toch geweldig? Op een gezonde manier nieuwsgierig zijn (of noem het ‘open staan’), ook in de keuken, verrijkt je. Altijd precies hetzelfde doen of laten beperkt je.

Liever zelf een weekmenu maken? Algemene tips voor het samenstellen van een weekmenu vind je hier en gebruik ons blanco weekmenu om het zelf via je Kookschrift te vullen.

keto en koolhydraatarm weekmenu 10

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank! Gebruik het reactieformulier hieronder en vergeet de sterren niet! Of tag ons op Facebookpagina, Instagram of Pinterest, met #KoolhydraatarmRecept!

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen.

Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top