Koolhydraatarm weekmenu 10 herfst

koolhydraatarm-weekmenu-10-herfst

Whow, we zijn zomaar toegekomen aan ons koolhydraatarm weekmenu 10 voor de herfst! Hoe ongemerkt de tijd toch weer voorbij vliegt, het jaar is alweer bijna om. Je krijgt van ons hierna nog 3 weekmenu’s en in december stoppen we er weer even mee. Dan gaan we kerstmenu’s samenstellen. In januari zien we de volgers van onze reguliere weekmenu’s graag weer terug. In de tussentijd kun je natuurlijk gewoon zelf even de lekkerste weken bij elkaar zoeken in het overzicht van alle weekmenu’s. Er staan er inmiddels al 3 x 13 online!

Veel plezier met je eetweek!

Koolhydraatarm weekmenu 10 – herfst

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven