Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

In dit koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9 zie je o.a. low carb pitabroodje met gehaktballetjes en knoflooksaus. Wij nemen regelmatig een populair gerecht en bouwen dat dan om naar een koolhydraatarme (keto) variant. Zo kun je toch ongeveer hetzelfde blijven eten als je gewend was. In plaats van deze pita met balletjes zou je ook gerust deze oosterse pitabroodjes kunnen nemen als die je meer aanspreken. Ik ben ervan uitgegaan dat je nog wat kaasuientaart over hebt van vorige week, daarbij kun je een soepje serveren. Ik koos voor een courgettesoepje met doperwten, lekker voedzaam. Maar wissel gerust met een andere soep.

Deze week zie je twee salades. Mocht je liever zelf aan de knutsel gaan, kijk dan eens naar dit artikel: De perfecte salade samenstellen. En als je toch bezig bent, bestudeer ook die over de lekkerste keto dressings. Veel plezier met je week!

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top