koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

In dit koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9 zie je o.a. low carb pitabroodje met gehaktballetjes en knoflooksaus. Wij nemen regelmatig een populair gerecht en bouwen dat dan om naar een koolhydraatarme (keto) variant. Zo kun je toch ongeveer hetzelfde blijven eten als je gewend was. In plaats van deze pita met balletjes zou je ook gerust deze oosterse pitabroodjes kunnen nemen als die je meer aanspreken. Ik ben ervan uitgegaan dat je nog wat kaasuientaart over hebt van vorige week, daarbij kun je een soepje serveren. Ik koos voor een courgettesoepje met doperwten, lekker voedzaam. Maar wissel gerust met een andere soep.

Advertentie

Deze week zie je twee salades. Mocht je liever zelf aan de knutsel gaan, kijk dan eens naar dit artikel: De perfecte salade samenstellen. En als je toch bezig bent, bestudeer ook die over de lekkerste keto dressings. Veel plezier met je week!

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 9

Scroll naar boven