koolhydraatarm kerstdiner

Koolhydraatarm kerstdiner

Gaan jullie voor een koolhydraatarm kerstdiner? Dit jaar zal het sowieso wel een beetje anders zijn dan anders. Echter, hoe je het ook invult wij voorzien je ook dit jaar weer gewoon van lekkere recepten. Wij geven je namelijk maar liefst 5 viergangen koolhydraatarme kerstmenu’s! We gebruikten daarvoor onze koolhydraatarme recepten die in 2020 zijn verschenen. En om tijdens het koken de kerstsfeer te verhogen heeft Hans er een heerlijke nieuwe kerstplaylist bijgemaakt! 

2 x Koolhydraatarm kerstdiner van bezoekersrecepten

Nieuw dit jaar is dat we ook 2x een koolhydraatarme kerstdiners van bezoekersrecepten hebben samengesteld.  Als eerbetoon alle alle inzenders! Nogmaals dank voor jullie bijdragen. Als extraatje bij de koolhydraatarme kerstdiners vind je ook een pagina vol met heerlijke snacks. Natuurlijk geven we je ook de nodige bijgerechten die je nog als extraatje kunt serveren bij je kerstdiner. Op de achterkant van de pdf zie je alle foto’s. De gerechten in het document zijn klikbaar en gaan direct naar de recepten. Je kunt de gerechten natuurlijk onderling uitwisselen of iets anders van de website plukken. Veel plezier ermee!

Werk je met ons Kookschrift? Dan hebben we ze alvast voor je klaar gezet! Je kunt de verschillende diners allemaal in 1 x in je eigen kookschrift opslaan, zodat je daar zelf aanpassingen kunt doen. 

Download hier de koolhydraatarme Kerstdiners 2020

    ⇓ te downloaden pdf

  koolhydraatarm kerstdiner

Zie ook onze eerdere kerstmenu’s:

2015 koolhydraatarm kerstdiner 
2017 koolhydraatarm kerstdiner
2019 koolhydraatarm kerstdiner

 

Bij elkaar zijn dat heel veel lekkere warme en koude voorgerechten, smakelijke hoofdgerechten en heerlijke desserts!

Hieronder zie je alle vijf kerstdiners van 2020. Je kunt ze zo opslaan in je eigen kookschrift. Dat is verder gewoon gratis, je moet wel eerst inloggen. Sla alle kerstmenu’s gelijk op in je eigen Kookschrift met de knop “Bewaar in Kookschrift” naast het laatste kerstdiner.

Je kunt de playlist van 2020 hier beluisteren via Spotify! De andere kerstplaylists van Hans staan er ook nog:

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen.

Maar de boeken zijn ook te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bestellen kan overal online, bijvoorbeeld via Bazarow.com,  LibrisAKOBookspot of Bruna verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Onze kookboeken bestellen bij onszelf via Boekdelen.com:

Wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje.


Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top