koolhydraatarm kerstdiner

Koolhydraatarm kerstmenu – 4

Gaan jullie ook voor een koolhydraatarm kerstdiner? Wij geven je maar liefst 5 viergangen koolhydraatarme kerstmenu’s! We gebruikten daarvoor onze koolhydraatarme recepten al eerder zijn verschenen. En om tijdens het koken de kerstsfeer te verhogen heeft Hans er een heerlijke kerstplaylist bijgemaakt! 

Advertentie

2 x Koolhydraatarm kerstdiner van bezoekersrecepten

Nieuw dit jaar is dat we ook 2x een koolhydraatarme kerstdiners van bezoekersrecepten hebben samengesteld.  Als eerbetoon alle alle inzenders! Nogmaals dank voor jullie bijdragen. Als extraatje bij de koolhydraatarme kerstdiners vind je ook een pagina vol met heerlijke snacks. Natuurlijk geven we je ook de nodige bijgerechten die je nog als extraatje kunt serveren bij je kerstdiner. Op de achterkant van de pdf zie je alle foto’s. De gerechten in het document zijn klikbaar en gaan direct naar de recepten. Je kunt de gerechten natuurlijk onderling uitwisselen of iets anders van de website plukken.

Zet ze in je kookschrift of download de PDF!

Werk je met ons Kookschrift? Dan hebben we ze alvast voor je klaar gezet! Je kunt de verschillende diners allemaal in 1 x in je eigen kookschrift opslaan. Ook kun je daar zelf eventueel nog aanpassingen doen. Hieronder zie je alle vijf kerstdiners van 2020. Dat is verder gewoon gratis.

Alle kerstmenu’s

We hebben in de loop der jaren al heel wat kerstmenu’s samengesteld en leuke inspiratie artikelen geschreven. We hebben de kerstmenu’s ook als pdf beschikbaar gemaakt, met de links naar alle recepten. Veel feestvreugde gewenst!

Je kunt de playlist van 2020 hier beluisteren via Spotify! De andere kerstplaylists van Hans staan er ook nog:


Scroll naar boven