Koolhydraatarm kerstmenu – 4

koolhydraatarm kerstdiner

Gaan jullie ook voor een koolhydraatarm kerstdiner? Wij geven je maar liefst 5 viergangen koolhydraatarme kerstmenu’s! We gebruikten daarvoor onze koolhydraatarme recepten al eerder zijn verschenen. En om tijdens het koken de kerstsfeer te verhogen heeft Hans er een heerlijke kerstplaylist bijgemaakt! 

2 x Koolhydraatarm kerstdiner van bezoekersrecepten

Nieuw dit jaar is dat we ook 2x een koolhydraatarme kerstdiners van bezoekersrecepten hebben samengesteld.  Als eerbetoon alle alle inzenders! Nogmaals dank voor jullie bijdragen. Als extraatje bij de koolhydraatarme kerstdiners vind je ook een pagina vol met heerlijke snacks. Natuurlijk geven we je ook de nodige bijgerechten die je nog als extraatje kunt serveren bij je kerstdiner. Op de achterkant van de pdf zie je alle foto’s. De gerechten in het document zijn klikbaar en gaan direct naar de recepten. Je kunt de gerechten natuurlijk onderling uitwisselen of iets anders van de website plukken.

Zet ze in je kookschrift of download de PDF!

Werk je met ons Kookschrift? Dan hebben we ze alvast voor je klaar gezet! Je kunt de verschillende diners allemaal in 1 x in je eigen kookschrift opslaan. Ook kun je daar zelf eventueel nog aanpassingen doen. Hieronder zie je alle vijf kerstdiners van 2020. Dat is verder gewoon gratis, je moet wel eerst inloggen.

Alle kerstmenu’s

We hebben in de loop der jaren al heel wat kerstmenu’s samengesteld en leuke inspiratie artikelen geschreven. We hebben de kerstmenu’s ook als pdf beschikbaar gemaakt, met de links naar alle recepten. Veel feestvreugde gewenst!

Je kunt de playlist van 2020 hier beluisteren via Spotify! De andere kerstplaylists van Hans staan er ook nog:

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:

Verrukkelijk
Koolhydraatarm

Kookboek koolhydraatarm Verrukkelijk Koolhydraatarm- 9789082659870

Scroll naar boven