Koolhydraatarm herfstweekmenu 3

koolhydraatarm herfstweekmenu 3

Hmmm, wat een lekker weekje. We beginnen dit koolhydraatarm herfstweekmenu 3 met een zalige bloemkoolcouscous! Maak daar wat meer van, want het is koud heerlijk om mee te nemen naar werk, school ofzo. Of je bakt er lekkere fritters van: Mengen met geklutst ei, een beetje extra peper en bakken maar! Die burgers zou je ook nog kunnen invriezen voor later, handig hoor…! Ook deze week is er echt volop ruimte om bijvoorbeeld nog een lekker nagerecht toe te voegen aan je weekmenu. Hans en ik zijn enorme fan van de koolhydraatarme hemelse modder en deze panna cotta met blauwe bessen. Die maak je heel makkelijk voor een paar dagen tegelijk. Fijne eetweek!

Reclametips bij deze week

Verder hebben we even de reclamefolders website gecheckt voor de komende week. Je kunt daar trouwens een account aanmaken en dan heel makkelijk een bepaald product ‘volgen’, als het in de aanbieding is krijg je een seintje. Daar zagen we bij AH o.a. koolrabi én spinazie. Yes, dat wordt gevulde koolrabi, mjummie!! Ook daar even sperziebonen, worteltjes en de Italiaanse roerbak meenemen. Die laatste heb ik (dinsdag) gesuggereerd als vervanging voor de Japanse roerbakgroente. Heb je een Spar in de buurt? Koop daar dan je bloemkool voor maandag! Pompoen bij Jan Linders (vandaag even halen). Citroenen bij Dirk. Kies & mix bij Jumbo: o.a. avocado en tomaat; en als je daar dan toch bent, neem die broccoli maar gelijk mee. Die komt altijd wel van pas.

Want vind jij van dit koolhydraatarm herfstweekmenu 3?

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

koolhydraatarm herfstweekmenu 3

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top