koolhydraatarm herfstweekmenu 3

Koolhydraatarm herfstweekmenu 3

Hmmm, wat een lekker weekje. We beginnen dit koolhydraatarm herfstweekmenu 3 met een zalige bloemkoolcouscous! Maak daar wat meer van, want het is koud heerlijk om mee te nemen naar werk, school ofzo. Of je bakt er lekkere fritters van: Mengen met geklutst ei, een beetje extra peper en bakken maar! Die burgers zou je ook nog kunnen invriezen voor later, handig hoor…! Ook deze week is er echt volop ruimte om bijvoorbeeld nog een lekker nagerecht toe te voegen aan je weekmenu. Hans en ik zijn enorme fan van de koolhydraatarme hemelse modder en deze panna cotta met blauwe bessen. Die maak je heel makkelijk voor een paar dagen tegelijk. Fijne eetweek!

Advertentie

Reclametips bij deze week

Verder hebben we even de reclamefolders website gecheckt voor de komende week. Je kunt daar trouwens een account aanmaken en dan heel makkelijk een bepaald product ‘volgen’, als het in de aanbieding is krijg je een seintje. Daar zagen we bij AH o.a. koolrabi én spinazie. Yes, dat wordt gevulde koolrabi, mjummie!! Ook daar even sperziebonen, worteltjes en de Italiaanse roerbak meenemen. Die laatste heb ik (dinsdag) gesuggereerd als vervanging voor de Japanse roerbakgroente. Heb je een Spar in de buurt? Koop daar dan je bloemkool voor maandag! Pompoen bij Jan Linders (vandaag even halen). Citroenen bij Dirk. Kies & mix bij Jumbo: o.a. avocado en tomaat; en als je daar dan toch bent, neem die broccoli maar gelijk mee. Die komt altijd wel van pas.

Want vind jij van dit koolhydraatarm herfstweekmenu 3?

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

koolhydraatarm herfstweekmenu 3

Scroll naar boven