Koolhydraatarm herfst weekmenu 4

koolhydraatarm herfst weekmenu 4

Voor het ontbijt en de lunch zetten we regelmatig granola, crackers, muffins, dogels en andere broodachtigen in. Ook voor dit koolhydraatarme herfst weekmenu 4. Daarvoor is het wel echt superhandig als je ergens elke week één moment plant om iets voor je voorraad te maken. Veel mensen doen dat vaak in het weekend. Crackers en granola bak ik vaak per 2 platen tegelijk, want die kan ik makkelijk wekenlang knapperig houden. Ook brood in sneden -gescheiden door een stukje bakpapier-, losse dogels en muffins kunnen in de diepvries. Je kunt dat dan makkelijk uit de diepvries toveren.

Dogels?

Die dogels van maandag… Misschien denk je: “dogels, huh wasdanou?” Nou, dat is een heel smakelijk koolhydraatarm broodje met een gat erin. Het lijkt qua uiterlijk op donuts en bagels. Vandaar dat we ze in ons huishouden al gelijk dogels noemden. Inmiddels is die naam al helemaal ingeburgerd hier thuis. “Haal jij even 4 dogels uit de vriezer voor morgenochtend?” Deze zalige dogels passen uitstekend in een glutenvrij, koolhydraatarm of keto dieet, ze bevatten slechts 0.85g koolhydraten per stuk!

Hoofdgerechten uit het koolhydraatarm herfst weekmenu 4

koolhydraatarm herfst weekmenu 4

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top