koolhydraatarm herfst weekmenu 4

Koolhydraatarm herfst weekmenu 4

Voor het ontbijt en de lunch zetten we regelmatig granola, crackers, muffins, dogels en andere broodachtigen in. Ook voor dit koolhydraatarme herfst weekmenu 4. Daarvoor is het wel echt superhandig als je ergens elke week één moment plant om iets voor je voorraad te maken. Veel mensen doen dat vaak in het weekend. Crackers en granola bak ik vaak per 2 platen tegelijk, want die kan ik makkelijk wekenlang knapperig houden. Ook brood in sneden -gescheiden door een stukje bakpapier-, losse dogels en muffins kunnen in de diepvries. Je kunt dat dan makkelijk uit de diepvries toveren.

Advertentie

Dogels?

Die dogels van maandag… Misschien denk je: “dogels, huh wasdanou?” Nou, dat is een heel smakelijk koolhydraatarm broodje met een gat erin. Het lijkt qua uiterlijk op donuts en bagels. Vandaar dat we ze in ons huishouden al gelijk dogels noemden. Inmiddels is die naam al helemaal ingeburgerd hier thuis. “Haal jij even 4 dogels uit de vriezer voor morgenochtend?” Deze zalige dogels passen uitstekend in een glutenvrij, koolhydraatarm of keto dieet, ze bevatten slechts 0.85g koolhydraten per stuk!

Hoofdgerechten uit het koolhydraatarm herfst weekmenu 4

koolhydraatarm herfst weekmenu 4

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven