Koolhydraatarm herfst weekmenu 1

herfst weekmenu 1

Het is alweer september en alle (school)vakanties zijn weer voorbij. Sommige mensen eten net zo makkelijk ook in vakanties koolhydraatarm, terwijl anderen wellicht de teugels wat hebben laten vieren. En er zullen ook mensen zijn voor wie koolhydraatarm (keto) eten helemaal nieuw is. Iedereen is van harte welkom om gebruik te maken van onze gratis recepten. Voor wie dat handig vindt hebben we elke week (op zondag) een heerlijk koolhydraatarm herfst weekmenu met 5 dagen telkens 3 maaltijden en 5 x een suggestie voor een tussendoortje! Tot aan 1 december zullen we 13 nieuwe weekmenu’s plaatsen. Omdat we tegen de herfst aan zitten, bevatten ze net wat meer herfstachtige gerechten dan onze voorjaarsmenu’s. Alle weekmenu’s zijn hier te vinden.

Wisselen en aanpassen van het herfst weekmenu

Uiteraard is het allemaal weer simpel om te wisselen als dat je beter uitkomt. Soms heb je net wat weinig tijd voor een bepaald gerecht en bovendien is niets is zo persoonlijk als smaak. Houd wel een beetje de voedingswaarden in de gaten als je wisselt. Je hoeft niet precies per dag te kijken, maar afwisseling door de week heen is wel fijn, dus een dag wat meer en een dag wat minder. Probeer op een weekgemiddelde uit te komen dat jouw persoonlijke waardes zoveel mogelijk benadert. Neem een kleinere portie als je altijd te hoog uitkomt en een grotere portie als je te laag uitkomt. Ook kun je spelen met de tussendoortjes die je neemt. Kom je eiwitten tekort, neem dan iets eiwitrijks, kom je juist vetten tekort dan kies je voor meer vette tussendoortjes. Wij geven per week 5 verschillende suggesties.

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

herfst weekmenu 1

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Trefwoorden

Scroll naar boven