Koolhydraatarm-brood-van-omega-zadenmix

Koolhydraatarm brood van omega zadenmix

Huh, bij koolhydraatarm eten schrap je op de eerste plaats toch je dagelijks brood uit je menu? En toch is het 1e recept na de de zomervakantie een koolhydraatarm brood? Jazeker, dat doen we heel bewust. Dit bijzonder smakelijke koolhydraatarm brood van omega zadenmix bevat slechts 0.93 gram per sneetje! Ons omegabrood is super makkelijk om te maken is en dus echt perfect als vervanger van je klassieke boterhammetje.  Heerlijk voor beginners of mensen die al langer koolhydraatarm eten heel prettig zijn om toch een simpele boterham te kunnen smeren. Bijvoorbeeld voor je voedzame lunch to go naar school of werk, als extra voeding bij een soepje of naast een lekkere salade. Ook geroosterd als toast is het fantastisch.

Advertentie

Koolhydraatarm brood

We hebben al eerder de lekkerste koolhydraatarme broden uit onze keuken getoverd. Om maar een paar beroemde te noemen: focaccia, olijvenbrood, kaasbroodjes, eiwitbroodjes, zoete broodjes, stokbrood, kaneelbroodjes en de befaamde neutrale vezelbroodjes. Op onze website staan alle recepten, kijk voor het volledige overzicht maar eens in onze afdeling koolhydraatarme broodachtigen.  De smaak van dit koolhydraatarm brood van omega zadenmix is mooi neutraal dus het is geschikt voor alle toepassingen. Lekker met jam maar ook met een plak kaas is het perfect. Het laat zich heel goed invriezen en roosteren. Allemaal voordelen! Omdat het brood veel vezels bevat, is het bijzonder goed voor de stoelgang als je er voldoende bij drinkt, anders kan het juist verstoppend werken.

Koolhydraatarm brood uit de winkel bevat vaak minstens 5 gram koolhydraten of veel meer per sneetje. Dit homemade koolhydraatarme brood van omega zadenmix bevat nog géén 1 gram koolhydraten per sneetje. Dat maakt dit tot de ultieme koolhydraatarme broodvervanger. Wij gebruikten 10 eieren (lekker voedzaam), maar 7 eieren kan ook, lees de reacties onderaan. Heb je moeite met het helemaal loslaten van een boterham? Of ga je het omegabrood maken omdat het gewoon heel erg lekker is?

Bewaren

Koolhydraatarm brood bewaar je goed afgesloten donker en koel. Dan blijft het wel zo’n twee à drie dagen lekker. Er zitten géén conserveermiddelen of ‘broodverbeteraars’ in je zelfgebakken keto brood. Daarom is de houdbaarheid korter dan bij fabrieksbrood. Buiten de koelkast zal het daardoor sneller bederven. Je kunt het brood ook invriezen, snijd een heel brood daartoe na het afkoelen in sneetjes die je -gescheiden door een stukje bakpapier- invriest. Losse broodjes kunnen bij elkaar in een bewaardoos of diepvrieszak. Langzaam ontdooien voorkomt al te veel condensvorming. Helemaal lekker om een sneetje brood te roosteren of een broodje nog even in de oven knapperig te bakken.

Omega zadenmix

De omega zadenmix kochten we online bij De Notenshop. Maar bij talloze andere winkels is een vergelijkbare mix te koop die je  ook kunt gebruiken. De omegamix is samengesteld uit verschillende pitten en zaden waarmee je de juiste verhouding omega-3, -6 en -9 binnenkrijgt. Daarnaast bevat de mix een grote hoeveelheid vitamine B, vitamine E en veel essentiële mineralen en antioxidanten. De de omegamix is een heerlijke toevoeging over een salade, Griekse yoghurt of door je zelfgebakken crackers. Je kunt het zelfs als snack uit het vuistje eten als tussendoortje. Of je maakt een bijzonder smakelijk koolhydraatarm brood van omega zadenmix! (Bron: Denotenshop.nl #nospon)


Onze koolhydraatarme kookboeken!

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! De boeken worden in eigen beheer uitgegeven en zijn overal te koop. Of koop er een online bij bijvoorbeeld Libris of Bruna. In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage.

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je een boek cadeau geven of laten signeren dan kun je het het best bestellen via onze eigen Boekdelenwinkel:

Verrukkelijk Koolhydraatarm
Prijs € 23,50
uitsluitend via Boekdelen!

ISBN 9789082659870

BIJNA uitverkocht!

Gewoon Koolhydraatarm
Actieprijs van 1 april -13 mei
€ 17,50!!

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm
Prijs € 23,50
laatste exemplaren!

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021



Nog zo’n lekker koolhydraatarm recept?

♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

Zo maak je Koolhydraatarm brood van omega zadenmix

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Koolhydraatarm-brood-van-omega-zadenmix

Koolhydraatarm brood van omega zadenmix

Supermakkelijk om te maken en handig als je toch niet los komt van je boterhammetje. Maak dit bijzonder smakelijke koolhydraatarm brood van omega zadenmix!
4.58 van 19 stemmen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 55 minuten

Voedingswaarde

Per sneetje, bij 20 sneetjes uit het recept.
kcal 98.86 koolhydraten 0.93 geiwitten 5.23 gvetten 7.93 gvezels 2.04 g
Hoeveelheid (aan te passen)20 sneetjes uit 1 brood

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 175 °C en zet een siliconen broodvorm van ong. 25 x 6 x 11 cm (binnenmaat) klaar.
  • Maal 200 gram omega zadenmix, de psylliumvezels, het bakpoeder en het zout met een koffiemolentje tot meel. Je kunt ook een goede keukenmachine, staafmixer of een vijzel gebruiken.
  • Doe het meel in een kom. Meng het met de rest (50 gr) van de omega zadenmix, de slagroom en de eieren. Stort het beslag in de broodvorm. Bestrooi met wat extra zadenmix en bak het brood 45 – 50 minuten of tot het een mooi kleurtje heeft en gaar is. Doe de prikkertest.
  • Laat het brood even rusten voor je het aansnijdt met een scherp mes. Wij sneden er 20 sneetjes uit.
  • Minstens drie dagen koel en donker te bewaren of enkele maanden als je het brood (gesneden) invriest.
  • Varieer gerust met andere pitten en zaden. Of voeg wat noten toe. Houd wel een basis van 250 gram pitten en zaden aan, waarvan je dus 200 gram maalt.

Groen of paars brood?

  • Bij sommige mensen verkleurt het brood groen of paars. De smaak ervan is overigens wel normaal en je kunt het ook echt gewoon eten. Maar het ziet er wel vreemd uit…. 
    Groen brood? Dan heeft het bakpoeder gereageerd met zonnebloem- of pompoenpitten. Of je hebt in plaats van bakpoeder natriumbicarbonaat gebruikt. Iets zuurs, zoals citroensap of azijn toevoegen helpt. 
    Paars brood? Dan heb je niet uitsluitend de psylliumvezels (husk) gebruikt, maar ook de gemalen kern van het vlozaad. Of de vezels zijn niet helemaal zuiver en bijvoorbeeld gemengd met inuline.

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel!Stuur ons een e-mail, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept



97 gedachten over “Koolhydraatarm brood van omega zadenmix”

  1. Heerlijk brood, ik maakt het in het weekend en vries dan in stukjes in. Kan dan hele week een lekker stukje brood eten.
    Jammer genoeg is mijn brood nog nooit groen of paars geworden. Lijkt me wel leuk 🙂
    Ik gebruik overigens 5 eieren, en gooi er dan elke keer andere kruiden in. Deze week kaneel en kardemom,

  2. Heerlijk brood, ik vond het wat te “ei-ig” en maak het tegenwoordig van 5 eieren en 150 gram Griekse yoghurt. Echt een aanrader.

    1. Ik heb dit idee overgenomen. En met 150gram lactosevrije griekse yoghurt en 5 eieren smaakt het brood echt heerlijk. Ik haal maar 16 sneetjes uit 1 brood.

  3. Een makkelijk recept om koolhydraatarm brood te maken. Als je er 20 boterhammen van snijdt, heb je aan een boterham genoeg bij de lunch.
    Prima brood, doet denken aan grof volkorenbrood. Ik gebruik 7 eieren.

  4. Omegazadenmix zal niet zijn vollevkracht hebben want er zit gebroken lijnzaad is dat zodra het gebroken is snel zijn voedzaamheid verliest. Omdat je het toch maalt kun je ook de zadenmix zelf maken.

  5. Ze zijn gelukt. Lekker en luchtig ik heb ze een half uur in de oven op 180° gebakken.

  6. Ik heb het in een cupcake vorm gedaan, de rest van het recept aangehouden.
    Ze staan nu in de oven. Ik ben benieuwd.

  7. Echt een heerlijk brood, doe er regelmatig rozijnen en vanille poeder door, dan krijg je een soort krentenbol boterham, lekker met een plakje kaas😊

  8. Mijn brood is ook groen geworden.
    heb het recept volledig gevolgd.
    heb alleen plaats voor 10 eitjes er maar 7 in gedaan.

    wat kan ik doen om het niet meer groen te hebben?

  9. Gelukt. De zonnebloempitten heb ik vervangen door walnoten, die had ik toevallig nog in huis, en 2 eieren vervangen door 100ml Griekse yoghurt. Omdat de groene verkleuring pas na een dag optreedt heb ik dus gewacht en nu na een dag ziet het brood er perfect en vooral smakelijk uit. Dankjewel voor het meedenken, ‘kbenblij :-))

  10. Ja, logisch, vooral de groene pitten laten zitten :-). Nou, dan maar de zonnebloempitten vervangen door iets anders, ik zat te denken aan iets in de vorm van gemalen hazelnoot of gemengde nootjes of zo. En dan misschien ook 1 of 2 eieren vervangen door 50/100 ml Griekse yoghurt? ( voor je ’t weet stuur ik het in als een eigen recept)
    Veel plezier als je nog in ’t haagje bent en anders plezier waar je dan ook maar bent. Lieve groet.

  11. *&$#@+^*!!!!! Jullie snappen het al? Weer groene plekken in mijn lekkere broodje. Dit keer heb ik, na de reactie van Hans, het lijnzaad eruit gelaten, dat is het dus ook niet. Ook heb ik inplaats van slagroom Griekse yoghurt gebruikt voor het zuurtje en het bakpoeder is so wie so altijd wijnsteenbakpoeder. Volgende keer laat ik de pompoenpitten eruit, misschien zijn dat in mijn geval de boosdoeners. Heb ik nog wel even een vraag, kan ik die 1 op 1 vervangen door bijvoorbeeld zonnebloempitten, of moet ik dan een andere verhouding aanhouden?
    Groetjes en keep it vooral vooral cool morgen.

    1. Groen schijnt vooral te komen door de zonnebloempitten in combinatie met baksoda en te weinig zuur. (ook bakpoeder met wijnsteen kan blijkbaar net te weinig zuur bevatten). Dus méér zonnebloempitten lijkt me juist géén goed ideetje dan… Keep it cool ja, ik ben naar Den Haag gereden, lekker koel.

  12. Net voor het eerst 2 sneetjes brood met wat kruidenboter gegeten. Baksel is niet groen of paars geworden en heb er ook maar 7 eieren in gedaan ipv 10. En ik moet zeggen: dit is een blijvertje. Erg lekker en een goed mondgevoel. Dank voor dit lekkere recept.

  13. Henny Eizenga

    Vandaag de Omega zadenmix, die al een paar maanden in de kast lag eens aangesproken en er 12 broodjes van gebakken. Heb net een geproefd en hij was heerlijk. Ga nu de anderen invriezen voor volgende momenten van lekkere trek. Bedankt en ik ga het zeker weer een keer maken, maar dan maak ik zelf wel het zaden mengsel. Groet Henny

  14. wat een geweldig recept voor koolhydraatarm brood! Makkelijk klaar te maken, kan niet mislukken. Ik maak het heel regelmatig. Een paar sneetjes in de koelkast en de rest invriezen.
    Bedankt!

  15. Goedemiddag,
    Heb al meerdere malen het brood gemaakt, wat een lekker brood 😋 alleen word het groen. Bij de reacties las ik dat je azijn Of Citroen erbij moet doen. Nou is mijn vraag hoeveel moet je erbij doen , ben bang dat ik teveel of juist te weinig bij doet . Alvast bedankt
    Gr. Wil

  16. Wil Timmermans

    Goedemorgen ,
    Ik heb het brood al meerdere malen gebakken ,wat een lekker brood 😋. Alleen word het Brood groen ,nu heb ik gelezen dat je azijn of Citroën moet toevoegen. Nu is mijn vraag hoeveel moet je daarvan bij voegen ,ben bang dat als ik teveel doe ,dat het zuur smaakt, en te weinig dat het als nog groen wordt. Alvast bedankt 😊 gr. Wil

  17. Ik had van de week dit broodje gebakken met zoals boven beschreven vervangen van ei en toe voegen van hennep zaad,het broodje is heerlijk geworden dus voortaan prima zo😘

  18. Anna-Karina ik heb 2 eieren vervangen door lijnzaad met water 10 min laten staan en had het idee dat het niet echt nog het water opgenomen had maar heb toen een eetlepel hennepzaad toegevoegd omdat dat ook erg gezond is hoop dat het goed uitpakt. 🤔 Hij staat nog in de oven ik meld het nog wel als het goed is (1 eetlepel dus meer aan noten)

  19. Mirjam Voermans

    Hallo Anna Karina, ik heb het omega mix brood gebakken en het was heerlijk. Ik heb ze per 2 plakjes verpakt in de diepvries gelegd maar toen ik er vanmorgen eruit haalde waren ze helemaal groen uitgeslagen. Alsof 1 ingrediënt was beschimmeld. Herken jij dit.?

    1. Oeps, jazeker. Je bent niet de eerste… als je bij ons op de ingrediénten klikt krijg je veel extra info. Zo ook bij psylliumvezel.
      Daar staat dit:
      “Is je baksel groen of paas geworden? Dan heb je niet uitsluitend de vezels (husk) gebruikt, maar ook de gemalen kern van het vlozaad. Of de vezels zijn niet helemaal zuiver en bijvoorbeeld gemengd met inuline bijvoorbeeld. Of het bakpoeder heeft gereageerd met de zonnebloem- of pompoenpitten. De smaak van groene of paarse broodjes is op zich niet verkeerd en het kan geen kwaad het gewoon te eten, maar het ziet er wel vreemd uit….”

  20. Gisteren dit brood gemaakt, van te voren alle reacties gelezen. In plaats van 10 eieren nam ik er 7, en de slagroom heb ik vervangen door 50 gram Griekse yoghurt. Het brood is luchtig, en inderdaad smakelijk. Ik heb nl. een hekel aan al dat brood dat zo ei-ig smaakt. Dit niet. Mijn psylium heb ik van Mattisson, een groot verschil met Kruidvat heb ik gemerkt. Lekker brood, blijvertje.

  21. Het is een heerlijk brood ik heb 65 gr zonnenbloenpitten 65 dr ponpoenpitten 65 gr zemelen 55 gr sesamzaad gebruikt

  22. Sietske vd Veen

    Heerlijk is dit omega 3 brood. Ik heb het zeker al 4 keer gebakken en het nog nooit groen zien worden, maar na een dag of twee snijd ik het brood in plakjes en vries ze per 2 in.
    De hoeveelheid eieren verbaasde me ook. Bij toeval ontdekte ik (ik had geen 10 eieren in huis) dat het geen verschil uitmaakt of je nu 10 of 7 eieren gebruikt. Uiterlijk en smaak blijven hetzelfde. Misschien kan het nog met minder eieren..dat ga ik nog wel eens uitproberen.

  23. Lieve mensen, Omdat ik al een paar keer een groen resultaat had bij het bakken met Psyllium heb ik het gekocht bij Pit&Pit. Wat schetst mijn verbazing, ook nu weer groene op schimmel lijkende plekjes in het overigens heerlijke Omegazaden brood. Toch is het in de pedaalemmer beland, ik eet blijkbaar meer met m’n ogen dan ik dacht. Dit weekend heb ik de proef op de som genomen en het feestelijk breekbrood met hetzelfde Psyllium gebakken en ziedaar, een prachtig brood zonder groene plekjes. Zou het kunnen dat dit effect ook op kan treden bij gebruik van specifieke ingrediënten??? Weer dank voor de Oosterse garnalen/prei schotel, ziet er heerlijk uit.
    Hartelijke groet, Erna

  24. Heb het gisteren gebakken en een klein stukje geprobeerd. Was erg lekker echter toen ik vandaag thuis kwam en een stuk wilde beleggen met je kipkerrie salade zag ik dat het echt groen was. Net zoals schimmel, ik heb ’t weggegooid in de veronderstelling dat het bedorven was. Nu lees ik hier in de reacties met antwoorden dat dat door de psyllium zou komen maar is ’t dan ook daadwerkelijk bedorven?

  25. Dank voor je antwoord Anna-Karina! Ga jij nu een recept bedenken voor mijn te kleine bakvorm? 😀😀😀. Jullie maken altijd zulke fantástische recepten! Eén grote inspiratiebron! Dank daarvoor!

  26. Bea van den Broek

    Beste Anna-Karina, even ter informatie: ik heb het bakblik besteld via de link naar Bol.com die jij 3 september plaatste, maar de binnenmaten daarvan zijn 18,5(l)x6,5(b)x6(h). Dus kleiner dan jij gebruikt. Heeft dat nog invloed op de baktijd? Groetjes, Bea

    1. Dank voor je bericht, ik heb de link verwijderd. Bij XENOS hebben ze een maat die erg in de buurt komt. Door een kleinere binnenmaat wordt het brood (iets) smaller en hoger en zal dus ook anders garen. Begin met 30-35 minuten? Het beste is om tegen het eind van de baktijd altijd de prikkertest te doen: steek een houten prikker in het brood, die moet er schoon weer uitkomen. Zelf controleer ik het ook altijd nog, want soms pakt het net wat anders uit.

  27. Marga v Heeswijk

    Toen het net gebakken was ,was het heerlijk.
    Volgende dag groene plekjes erin. Net schimmel.
    Verderop lees ik dat ik de verkeerde mix zou kunnen hebben. Ik heb het bij de notenshop.waar moet ik op letten, zodat dat niet meer gebeurd ?

        1. Kruidvat heeft vezels maar dat is geen zuivere psylliumvezel maar vooral inuline.
          Net als ‘Colon Clean’… dat kan je op zich gebruiken, maar geeft rare verschijnselen zoals groen of paars uitgeslagen brood….

          1. Ik vond het wel teveel naar ei smaken, ws waren de eieren een iets groter formaat dan dat er gebruikt werd. Volgende X gebruik ik gewoon wat minder 😁

      1. Met Griekse Yoghurt gaat het ook prima. Bij 2e baksel (stokbroodjes, zie foto Facebook) het ik wat meer Griekse Yoghurt gebruikt. Vraagje, hoe kan ik het beslag wat steviger maken, zodat ik er na 30 minuten wachten ook gewoon bolletjes van kan maken? Nu blijft het beslag ook na wachten te dun, zodat je altijd vormpjes moet gebruiken.

  28. Lia kuijper (Cornelia)

    Dank jullie wel voor dit heerlijke brood-recept. Ik heb er heerlijk van gegeten. Ik had aan één sneetje met gekookt eitje een meer dan voldaan gevoel, en lékker! Dit en de wafel-pannekoekjes zijn mijn favorieten. Ik heb lekker wat ingevroren dus ik kan een paar dagen vooruit. Fijne zondag.

  29. Ik heb het brood gebakken. Lukte prima maar ziet er wat groen uit. Enig idee hie dat kan?

    1. Ha Jojanneke,
      Bekend ‘probleem’, ik heb het direct even bij de ingrediënt info gezet.
      “Groen of paas geworden? Dan heb je niet de zuivere vezel gebruikt, maar het gemalen vlozaad of met iets anders erbij (inuline bv.) of iets dergelijks. De smaak is wel oké, maar ziet er vreemd uit…”

  30. Hallo Anna-Karina, doordat dit brood zó goed gelukt en zó heerlijk is durf ik het aan: khda stokbrood. Mijn eerste ervaring met psyllium vezels (kaneelbroodje) was dat het nogal sponzig was. Maar dit brood is zo goed gelukt dat ik nu ook stokbrood ga proberen. Vanmorgen bij Fonq een stokbroodvorm besteld (2e halve prijs voor de geïnteresseerden). Dus ik wacht morgen in spanning de post af. En dan: aan de slag😀👍

    1. Hoi Hanny,
      Wat goed van je! Dat stokbood ik ook standaard op voorraad, we hebben zelfs een extra diepvries gekocht voor al onze handige en lekkere dingen dingen op voorraad! 😉

      PS: De psyllium moet je inderdaad zorgvuldig wegen en meten. Mijn ervaring is als het toch iets te sponzig uitpakt: roosteren in de oven!

  31. Bedankt voor je leuke recepten.Nu wou ik eens graag een recept voor Kh arm”brood”in de broodbakmachine.Dat zou voor mij DE oplossing zíjn. Dank u

    1. Ha Aikoo,
      Je kunt het gewoon in de broodbakmachine bakken toch? Die van mij kan ik instellen op alleen bakken.
      Maar de meeste zijn juist ontworpen als kneed-, rijs- en bakmachines. Maar omdat je geen gist (en glutenvrij meel) gebruikt hoeft al dat kneden en rijzen niet.

      Mengen en bakken: klaar!

  32. Hoi Anna-Karina. Heb je voor dit brood echt een siliconenvorm nodig? Ik heb nl een glazen bakvorm van precies de goede afmeting. Tegen het blijven plakken doe ik er, voor ik het beslag er in doe, altijd natgemaakt bakpapier in. Moet ’t siliconen zijn, dan ga ik die aanschaffen, want dit lijkt me echt een lekker bammetje.
    Groetjes.

    1. Oi Erna,
      Nee niks hoeft per se! Maar als je ooit tegen zo’n vorm aanloopt… De methode met het bakpapier zal ook werken! Ik vind het echt ongelogen een superbroodje!
      groetje ook aan heer P.

      1. Heer P groet terug. Brood is erg goed gelukt en smaakt voortreffelijk. Dit is zeker een blijvertje. Wederom dank. Dat nieuwe recept voor champignons staat voor maandag op ’t menu. hebben we iets om naar uit te kijken.
        We wensen jullie een fijn weekend.

  33. Hoi Anna- Karina, enthousiast bij het zien van de heerlijke brood. Nieuwsgierig hoe het zal smaken. Dus meteen alle ingrediënten en vorm in huis gehaald. Nu bakken😄

  34. Hoi Anna-Karina,
    Ben meteen enthousiast en nieuwsgierig naar je omegamix brood.
    Wil meteen vanmiddag aan de slag maar eerst vorm en omega zadenmix zien te scoren. Waar heb jij jouw siliconenbroodvorm vandaan. De maten die ik lees op internet van Xenos of Blokker zijn allemaal groter nl 27x 6,5×14

    1. Ik weet niet meer precies waar ik ze kocht. Maar 27×14 cm is aan de grote kant ja, als dat tenminste de BINNENmaat is. Alles kan natuurlijk, maar dan wordt je brood een heel stuk lager… Mooi die van XENOS is uitstekend!

    2. Gevonden! Bij Xenos! De binnenmaat 23×6,5×10. Prima dus. Weet ik nu meteen dat je de binnenmaat van zulke dingen moet meten😀

        1. Nou Anna-Karina, je hebt echt niets teveel gezegd. Het brood is záálig. Roomboter erop en een lekkere plak kaas. Mmmmm
          Dank je wel voor dit recept. Enne…. er staat er alweer een broodje gaar te worden in de oven 😃😃😃

  35. Omdat ik enthousiast werd van het recept heb ik meteen gekeken bij de Notenshop om de mix te bestellen. Het viel mij op dat er gebroken lijnzaad in zit. Weet je iets van de houdbaarheid dan? Ik lees steeds dat het beter is om zelf te malen omdat lijnzaad snel ranzig wordt? Of heb ik het nu helemaal mis? Vast bedankt voor je reactie!

  36. Wat is de samenstelling van de omega-zadenmix? Ik heb allerlei zaden/pitten in huis dus misschien kan ik het zelf samenstellen en hoef ik het niet apart te kopen?

  37. Nou ja zeg deze mix gebruik ik al meer dan een jaar om crackers te maken. Zo makkelijk EN lekker!!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven