Koolhydraatarm bonusweekmenu herfst

Koolhydraatarm bonusweekmenu herfst

Dit koolhydraatarm bonusweekmenu herfst bevat onze favorieten van de afgelopen 12 weken. Lekker afwisselend, met op maandag de minste koolhydraten. Om na eventuele uitspattingen in het weekend de week weer gelijk goed te beginnen. In december nemen we even een pauze wat betreft de weekmenu’s en recepten, we gaan ons even bezinnen op nieuwe plannen. We blijven wekelijks één nieuw bericht online zetten, dan pakken we volgend jaar de draad weer op.

Koolhydraatarme kerst

We wensen iedereen een heel mooie en ontspannen feestmaand! Voor wie moeite heeft de feestdagen koolhydraatarm te houden hier een special met verantwoorde kerstlekkernijen. We maken dit jaar géén NIEUW kerstmenu. Want er staan al heel veel kerstmenu’s online.

Je kunt in de tussentijd uiteraard ook gewoon zelf kiezen uit de 39 koolhydraatarme weekmenu’s en meer dan 1000 recepten in ons archief. Of heb je ze allemaal al eens geprobeerd? Veel plezier met je eetweek!

Koolhydraatarm bonusweekmenu herfst

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven