Koolhydraatarm bonusweekmenu voorjaar

bonusweekmenu voorjaar

Dit koolhydraatarm bonusweekmenu voorjaar bevat onze favorieten van de afgelopen 12 weken. Lekker afwisselend met op maandag de minste koolhydraten. Om na eventuele uitspattingen in het weekend de week weer gelijk goed te beginnen. In de maanden juli en augustus nemen we even een pauze wat betreft de weekmenu’s en recepten, daar zijn we hard aan toe. We blijven in de zomerperiode wekelijks één nieuw bericht online zetten, dan pakken we in september de draad weer helemaal op. Met weer meer nieuwe recepten en nieuwe weekmenu’s! Je kunt in de tussentijd uiteraard kiezen uit de 26 koolhydraatarme weekmenu’s en -bijna- 1000 recepten in ons archief, want het is echt niet erg om eens iets te herhalen!

We wensen iedereen een heel mooie en ontspannen zomer! Voor wie moeite heeft de vakantie koolhydraatarm te houden hier een special over low carb eten tijdens je vakantie.

bonusweekmenu voorjaar

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven