Kookboek lekker & makkelijk Koolhydraatarm bij de drukker

Kookboeken op transport

Even een boekenupdate. Yeah, de kookboeken rollen richting Nederland! Jullie zijn vast net zo ongeduldig als ik 😉 Tot nu toe is het hele proces van idee tot kookboek geheel volgens -strakke- planning verlopen, op zich al heel fijn! Het eerste deel had ik vooral zelf in de hand. Voor wat betreft het drukken was dat natuurlijk anders. Maar ook bij de drukkerij liep tot nu toe steeds op rolletjes, dat geeft veel vertrouwen. Zoals jullie misschien weten is het boek Lekker & makkelijk Koolhydraatarm in Portugal gedrukt.

 

Klaar voor transport
Inmiddels heb ik bericht gekregen dat de boeken gedrukt zijn, de verschillende katernen verzameld, gesneden en ingenaaid. Het kapitaalbandje, leeslint en de kaft maken mijn boek helemaal compleet! Afgelopen vrijdag zijn ze op pallets gestapeld, zie ook de foto’s onder. Ze staan nu helemaal klaar voor transport naar o.a. mijn huisadres! Pfew wat is ‘t spannend allemaal hè?! Ik kan echt niet wachten en nu weet ik het heel zeker: geduld is niet mijn allersterkste kant…

Wanneer ze hier arriveren weet ik nog niet precies, dat hoor ik komende week. Vanwege Koningsdag missen we deze week namelijk één of twee werkdagen. De boeken zullen ook via verschillende transportbedrijven steeds verder Europa in vervoerd worden. (Leerzaam hoor zo’n boek maken, je hebt er geen weet van wat er allemaal bij komt kijken…)

Kookboek lekker & makkelijk Koolhydraatarm bij de drukker

 

Inpakken en verzenden
Het gaat om een flinke hoeveelheid boeken, dus heb ik een bergje lieve vriendjes bij elkaar getrommeld. Zij gaan ons helpen met het verzendklaar maken van de vele vooruitbestellingen die al via mijn eigen websites zijn gedaan. Onze huiskamer zal tijdelijk meer op een boekenschuur lijken, vermoed ik. Gek misschien, maar ik kijk er naar uit…  Met dank aan alle bestellers voor zoveel vertrouwen!! 
NB: Mensen die het boek bij een (online) boekhandel hebben besteld, krijgen het ook via die weg geleverd.

KORTOM: ik weet nog steeds niet wanneer de boeken hier precies arriveren, maar ze komen dichterbij! Zodra ze er zijn beginnen we met inpakken en ik hou jullie op de hoogte! Hieronder een paar foto’s die ik van de drukkerij opgestuurd kreeg, lief hè?

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm
Het kookboek wordt uitgegeven door Stichting Gewoon Goed Eten en is voorzien van een harde kaft, mooi ingebonden, met een praktisch leeslint, maar liefst 224 bladzijden dik en het bevat 120+ koolhydraatarme recepten met veel variatietips, zoals jullie van me gewend zijn!
Te koop bij de boekhandels in Nederland en België € 19,95

Klik voor vergrotingen.

(Gezien 3 keer, 1 vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

34 reacties op “Kookboeken op transport”

Ken je onze Facebook pagina al?

Like