Kookboek lekker & makkelijk Koolhydraatarm bij de drukker

Kookboeken op transport

Even een boekenupdate. Yeah, de kookboeken rollen richting Nederland! Jullie zijn vast net zo ongeduldig als ik 😉 Tot nu toe is het hele proces van idee tot kookboek geheel volgens -strakke- planning verlopen, op zich al heel fijn! Het eerste deel had ik vooral zelf in de hand. Voor wat betreft het drukken was dat natuurlijk anders. Maar ook bij de drukkerij liep tot nu toe steeds op rolletjes, dat geeft veel vertrouwen.

Advertentie

Klaar voor transport
Inmiddels heb ik bericht gekregen dat de boeken gedrukt zijn, de verschillende katernen verzameld, gesneden en ingenaaid. Het kapitaalbandje, leeslint en de kaft maken mijn boek helemaal compleet! Afgelopen vrijdag zijn ze op pallets gestapeld, zie ook de foto’s onder. Ze staan nu helemaal klaar voor transport, 2000 ervan komen naar ons huisadres i.v.m. voorbestellingen! Die gaan we namelijk allemaal zelf inpakken 😉

Pfew wat is ’t spannend allemaal hè?! Ik kan echt niet wachten en nu weet ik het heel zeker: geduld is niet mijn allersterkste kant…

Kookboek lekker & makkelijk Koolhydraatarm bij de drukker

Inpakken en verzenden
Het gaat om een flinke hoeveelheid boeken, dus heb ik een bergje lieve vriendjes bij elkaar getrommeld. Zij gaan ons helpen met het verzendklaar maken van de vele vooruitbestellingen die al via mijn eigen websites zijn gedaan. Onze huiskamer zal tijdelijk meer op een boekenschuur lijken, vermoed ik. Gek misschien, maar ik kijk er naar uit…  Met dank aan alle bestellers voor zoveel vertrouwen!! NB: Mensen die het boek bij een (online) boekhandel hebben besteld, krijgen het ook via die weg geleverd.

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

Het kookboek wordt (t/m aug. 2019) uitgegeven door Stichting Gewoon Goed Eten (sinds sept. 2019 eigen beheer –Uitgeverij Boekdelen) en is voorzien van een harde kaft, mooi ingebonden, met een praktisch leeslint, maar liefst 224 bladzijden dik en het bevat 120+ koolhydraatarme recepten met veel variatietips, zoals jullie van me gewend zijn! Te koop bij de boekhandels in Nederland en België € 20.50


Trefwoorden

34 gedachten over “Kookboeken op transport”

 1. Ik heb hem binnen hoor, super mooi kookboek met heel veel lekkere gerechten

 2. elly devillers

  de boeken zien er mooi uit
  zullen wel vol lekkere recepten staan
  zoals we van jou gewend zijn

 3. Ik heb je boek alvast in de bestelling gezet bij de Bruna. Staan de khd ook vermeld bij jouw recepten?

 4. Hoi Anna, de voorkant van het boek ziet er al prachtig uit en het boek is ook heel dik !! Dat worden heel wat uurtjes leesplezier en heerlijke recepten uitzoeken om te maken .Ik zie er zoooo naar uit .
  Nog 1 weekje geduld …..

 5. Spannend! Voor jou Anna Karina en ook voor ons! Heb er zin in om meteen aan de slag te gaan,want ik heb nieuwe inspiratie nodig !!!

 6. Anky Verhoeven

  Wat gun ik je het succes dat dit boek je gegarandeerd gaat brengen! Zo hoort het ook te gaan: mensen die van binnenuit, met heel hun hart én in bescheidenheid bezig zijn met wat ze belangrijk vinden en wat ze grondig hebben uitgezocht, hóren succesvol te zijn en de vruchten te plukken van hun eerlijke, noeste arbeid. Wat geweldig dat je dit hebt bereikt. Geniet er uitbundig van, Anna Karina, het komt je toe!

 7. Daar staat ie dan, op de site van BOL.com, tussen alle andere kookboeken. Dat moet je toch een gevoel van voldoening geven. SUPER!!!!

 8. Ik heb een vraag over je boek. Zijn dit de recepten die ik ook via FB kan zien of zijn het allemaal nieuwe recepten?
  Groet Else

  1. In het boek staat een selectie van de recepten van mijn website. Allemaal helemaal herschreven en een paar gloednieuwe. verder geef ik heel veel variatietips en bevat het boek de nodige info over khd-arm eten.

 9. Hallo Anna-Karina, nog even snel een reactie voor ik naar mijn werk ga. Ook ik/wij kijken ernaar uit, dit boek wordt heel dierbaar “we” (lees de bestellers) hebben het immers van de verwekking tot aan de geboorte van “dit kind” meegemaakt. En straks gaan de ontvangers “het kind” niet opvoeden maar “het kind” gaat ons de goede weg wijzen, en wij gaan er aantekeningen in schrijven en dan wordt het helemaal ons boek. Sterkte met verzending en alles wat erbij komt kijken, ennuh geen stress.
  Lieve groet Petra
  ………..nog even geduld hebben!!!

 10. Lydia van Vleeren

  Bedankt voor de update. Gisteren nog met mijn dochter over gehad dat ik binnenkort je boek in bezit heb. Ik kijk er naar uit!

 11. ineke de groot

  vol verwachting klopt mijn hart. wachten duurt lang, maar hopenlijk is het de moeite waard geweest.

 12. Och, je huiskamer een boekenschuur.Nou, als er maar genoeg koffie en thee is, en lekkers erbij , zullen je vrienden het goed kunnen uithouden bij je!
  Ik wacht rustig(nou ja, redelijk rustig) af tot het boek in de bus valt.

 13. Spannend,ben ook erg benieuwd.En hoop het boek nog steeds voor 7 mei binnen te hebben. Heb in Hongarije 12 dagen de tijd om wat recepten

  uit te proberen. ? En het ziet er mooi uit .
  Heel erg leuk en spaanend ook voor jou.

  Groetjes,
  Elly Hundman

 14. Gonnie Webster

  Ziet er goed uit.Spannend allemaal.Sterkte met het verzendklaar maken.
  Groet Gonnie.

 15. Pien van Leeuwen

  Héél spannend allemaal, en tot heden toe gaat alles naar wens dus. Gefeliciteerd en heel veel sterkte (en weinig stress!) bij het verdere proces!!! Ook ik ben ongeduldig en kijk er reikhalzend naar uit……Groet!

 16. Geweldig en ziet er goed ?Hopen dat het snel in mijn brievenbus komt.
  Gr Nicolien

 17. Willemien van der List

  Proficiat. Superfijn dat alles loopt zoals je had gepland. We wachten in spanning af. Ben heel benieuwd.

 18. Rita van der Horst

  Leuk hoor Anna-Karina, kan me voorstellen dat je een pietsie nerveus wordt nu het zo dichtbij komt.
  Maar waarom Portugal? heb je daar relaties?
  Hartelijke groet.
  Rita

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven