Kookboeken op transport

Even een boekenupdate. Yeah, de kookboeken rollen richting Nederland! Jullie zijn vast net zo ongeduldig als ik 😉 Tot nu toe is het hele proces van idee tot kookboek geheel volgens -strakke- planning verlopen, op zich al heel fijn! Het eerste deel had ik vooral zelf in de hand. Voor wat betreft het drukken was dat natuurlijk anders. Maar ook bij de drukkerij liep tot nu toe steeds op rolletjes, dat geeft veel vertrouwen. Zoals jullie misschien weten is het boek Lekker & makkelijk Koolhydraatarm in Portugal gedrukt.

 

Klaar voor transport
Inmiddels heb ik bericht gekregen dat de boeken gedrukt zijn, de verschillende katernen verzameld, gesneden en ingenaaid. Het kapitaalbandje, leeslint en de kaft maken mijn boek helemaal compleet! Afgelopen vrijdag zijn ze op pallets gestapeld, zie ook de foto’s onder. Ze staan nu helemaal klaar voor transport naar o.a. mijn huisadres! Pfew wat is ‘t spannend allemaal hè?! Ik kan echt niet wachten en nu weet ik het heel zeker: geduld is niet mijn allersterkste kant…

Wanneer ze hier arriveren weet ik nog niet precies, dat hoor ik komende week. Vanwege Koningsdag missen we deze week namelijk één of twee werkdagen. De boeken zullen ook via verschillende transportbedrijven steeds verder Europa in vervoerd worden. (Leerzaam hoor zo’n boek maken, je hebt er geen weet van wat er allemaal bij komt kijken…)

Kookboek lekker & makkelijk Koolhydraatarm bij de drukker

 

Inpakken en verzenden
Het gaat om een flinke hoeveelheid boeken, dus heb ik een bergje lieve vriendjes bij elkaar getrommeld. Zij gaan ons helpen met het verzendklaar maken van de vele vooruitbestellingen die al via mijn eigen websites zijn gedaan. Onze huiskamer zal tijdelijk meer op een boekenschuur lijken, vermoed ik. Gek misschien, maar ik kijk er naar uit…  Met dank aan alle bestellers voor zoveel vertrouwen!! 
NB: Mensen die het boek bij een (online) boekhandel hebben besteld, krijgen het ook via die weg geleverd.

KORTOM: ik weet nog steeds niet wanneer de boeken hier precies arriveren, maar ze komen dichterbij! Zodra ze er zijn beginnen we met inpakken en ik hou jullie op de hoogte! Hieronder een paar foto’s die ik van de drukkerij opgestuurd kreeg, lief hè?

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm
Het kookboek wordt uitgegeven door Stichting Gewoon Goed Eten en is voorzien van een harde kaft, mooi ingebonden, met een praktisch leeslint, maar liefst 224 bladzijden dik en het bevat 120+ koolhydraatarme recepten met veel variatietips, zoals jullie van me gewend zijn!
Te koop bij de boekhandels in Nederland en België € 19,95

Klik voor vergrotingen.

34 Comments

 1. Lies

  Hoi Anna, de voorkant van het boek ziet er al prachtig uit en het boek is ook heel dik !! Dat worden heel wat uurtjes leesplezier en heerlijke recepten uitzoeken om te maken .Ik zie er zoooo naar uit .
  Nog 1 weekje geduld …..

 2. Anky Verhoeven

  Wat gun ik je het succes dat dit boek je gegarandeerd gaat brengen! Zo hoort het ook te gaan: mensen die van binnenuit, met heel hun hart én in bescheidenheid bezig zijn met wat ze belangrijk vinden en wat ze grondig hebben uitgezocht, hóren succesvol te zijn en de vruchten te plukken van hun eerlijke, noeste arbeid. Wat geweldig dat je dit hebt bereikt. Geniet er uitbundig van, Anna Karina, het komt je toe!

 3. Petra

  Hallo Anna-Karina, nog even snel een reactie voor ik naar mijn werk ga. Ook ik/wij kijken ernaar uit, dit boek wordt heel dierbaar “we” (lees de bestellers) hebben het immers van de verwekking tot aan de geboorte van “dit kind” meegemaakt. En straks gaan de ontvangers “het kind” niet opvoeden maar “het kind” gaat ons de goede weg wijzen, en wij gaan er aantekeningen in schrijven en dan wordt het helemaal ons boek. Sterkte met verzending en alles wat erbij komt kijken, ennuh geen stress.
  Lieve groet Petra
  ………..nog even geduld hebben!!!

 4. Greet

  Och, je huiskamer een boekenschuur.Nou, als er maar genoeg koffie en thee is, en lekkers erbij , zullen je vrienden het goed kunnen uithouden bij je!
  Ik wacht rustig(nou ja, redelijk rustig) af tot het boek in de bus valt.

 5. E Hundman

  Spannend,ben ook erg benieuwd.En hoop het boek nog steeds voor 7 mei binnen te hebben. Heb in Hongarije 12 dagen de tijd om wat recepten

  uit te proberen. 😃 En het ziet er mooi uit .
  Heel erg leuk en spaanend ook voor jou.

  Groetjes,
  Elly Hundman

 6. Pien van Leeuwen

  Héél spannend allemaal, en tot heden toe gaat alles naar wens dus. Gefeliciteerd en heel veel sterkte (en weinig stress!) bij het verdere proces!!! Ook ik ben ongeduldig en kijk er reikhalzend naar uit……Groet!

 7. Rita van der Horst

  Leuk hoor Anna-Karina, kan me voorstellen dat je een pietsie nerveus wordt nu het zo dichtbij komt.
  Maar waarom Portugal? heb je daar relaties?
  Hartelijke groet.
  Rita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *