kokoskoejes 1

Kokoskoekjes 1

Koolhydraatarme kokoskoekjes 1 want ik ben wel tevreden, maar nog niet helemaal SUPER enthousiast over dit recept voor koolhydraatarme kokoskoekjes. Ze bevatten per stuk wel slechts 0.46 gram koolhydraten. Ze zijn mooi gelukt en absoluut zeer eetbaar, maar het zou volgens mij nog net ietsje smeuïger moeten kunnen! Simpel en snel zijn ze absoluut en dat is voor een koekje bij de koffie wel zo fijn. Maar qua smaak kan het net wat beter…UPDATE: Inmiddels heb ik een 2.0 versie gemaakt: Kokoskoekjes 2.

Advertentie

Kokos

Kokos is een geweldige uitvinding van moeder natuur. Het verhoogt je vetverbranding en het schijnt goed te zijn tegen allerlei kwalen. Kokos is namelijk ontstekingsremmend en heeft een antibacteriële werking. Das mooi meegenomen want ik vind kokos echt heel lekker! Ook niet onbelangrijk. De meeste mensen kennen het wel gemalen kokos (hier gebruikt) of kokosmeel in gebak of als kokosvet in lippenbalsam. Haal trouwens nooit gemalen kokos en kokosmeel door elkaar dat is totaal ander spul…


Onze koolhydraatarme kookboeken!

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! We hebben besloten dat we onze boeken niet gaan herdrukken. Er is nog maar beperkte voorraad. Mocht je dus nog een boek willen aanschaffen, koop ‘m dan direct via Boekdelen.com (ons eigen winkeltje) daar zie je ook de actuele voorraad.

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

.

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

Bijna uitverkocht!

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021



Nog zo’n lekker koolhydraatarm recept?

♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

kokoskoejes 1Zo maak je de kokoskoekjes 1

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

kokoskoekjes 1

Kokoskoekjes 1

Deze kokoskoekjes zijn al prima gelukt en zeer eetbaar, maar het kan echt nóg lekkerder, dus bekijk ook even de Kokoskoekjes 2.0 die ik een weekje later maakte!
3.60 van 5 stemmen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten

Voedingswaarde

Per stuk
kcal 48.27 koolhydraten 0.46 geiwitten 1.44 gvetten 4.57 gvezels 0.85 g
Hoeveelheid (aan te passen)12 stuks

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 165° C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  • Meng alle ingrediënten goed door elkaar tot je een smeuïge massa hebt. Laat 5 minuten staan. Proef en voeg zo nodig zoetstof toe.
  • Schep 12 hoopjes, met voldoende tussenruimte op het bakpapier. Maak de hoopjes niet te dun dan worden de koekjes snel bruin of te droog of pas de baktijd aan.
  • Bak 12-17 minuten, controleer regelmatig of je ze bruin en stevig genoeg vindt, elke oven is anders tenslotte.
  • Heerlijk tussendoortje bij een kopje thee of koffie!

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel!Stuur ons een e-mail, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept



3 gedachten over “Kokoskoekjes 1”

  1. Worden geen eens koekjes is meer een kruimel geworden, deeg is erg droog, niet smeuig en heb t recept precies aangehouden?
    Wat kan er misgegaan zijn?

    Groeten Denise

  2. Mijn succesrecept voor kokoskoekjes kwam van een vriendin van mij. De suiker heb ik vervangen door Sukrin. Lekker bros van buiten en een beetje zacht van binnen, probeer daar maar eens vanaf te blijven.

    Kokoskoekjes van Sija

    2 eieren heel goed kloppen met
    150 gram Sukrin
    als het lekker dik is
    100 gram Roomboter toe voegen (zacht als het kan)
    1 tl. bakpoeder (wijnsteen).
    Dan 200 gram kokos er voorzichtig doorheen roeren.
    op hoopjes op het bakblik leggen
    Oven op 175 graden 12 min. ongeveer.
    Ik doe het altijd op bakpapier even laten afkoelen, als je ze niet gelijk in een goede trommel doet worden ze snel zacht.
    Allemaal achter elkaar opeten is ook een optie, je kan dan misselijk worden vermeld de bijsluiter.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven