Keuze kerstmenu – 2019

We publiceerden al een handig overzicht van waar op te letten bij het samenstellen van kerstmenu en een leuk artikel over servetten vouwen. Dit jaar geven we je ook nog een aantal suggesties voor een lekker Koolhydraatarm keuze kerstmenu.  Elk recept is eigenlijk wel een kerstrecept… we geven je een heel stel suggesties die je kunt combineren zoals je zelf wilt. Er zijn er nog veel meer maar deze vinden wij zelf zelf erg lekker. Download de pdf: Keuze kerstmenu 2019 (heel uitgebreid keuzemenu!) Of kijk hieronder als je alleen de links wilt.


Keuze kerstmenu 2019

Koude voorgerechten

Soep, warm

Soep, koud

Hoofdgerechten

Vegetarisch* uit te breiden met gebraad naar keuze

Vega(n) & vis

Een stel leuke bijgerechten. Drie smaken bloemkoolrijstVenkel ricotta souffléStamppot bomvol smaakLauwwarme groene groenteKrulsla met besjes en cranberryPuree van pompoen en knolselderijGeroosterde aubergine met yoghurt
Of bekijk alle Bijgerechten

Koolhydraatarme Kerst desserts

Alle kerstmenu’s

We hebben in de loop der jaren al heel wat (keuze) kerstmenu’s samengesteld. We hebben ze in pdf beschikbaar gemaakt, met de links naar alle recepten. Veel feestvreugde gewenst!

  1. Kerstmenu’s 2015 – PDF 1 – 6 x 4 gangen
  2. Kerstmenu’s 2017 – PDF 2 – 6 x 4 gangen
  3. Kerstmenu’s 2019 – PDF 3 (heel uitgebreid keuzemenu!)
  4. Kerstmenu’s 2020 – PDF 4 – 5 x 4 gangen
  5. Kerstmenu’s 2021 – (PDF 6 x 4 gangen + snacks en bijgerechten)
  6. Inspiratie voor kerst (borrel)hapjes (2018) nodig?

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


 

Scroll naar top