Keto weekmenu 8

keto en koolhydraatarm weekmenu 8

Heerlijk: in ons keto weekmenu 8 komen al iets meer lentegerechten in beeld. Ik ben zelfs al zo optimistisch dat ik er een zomersoep in heb gezet 😉 Ik kan namelijk niet wachten op een nieuwe zomer! Ik weet niet hoe dat bij jullie zit maar mijn behoefte aan zon en zomer lijkt elk jaar wel groter te worden. Mocht die koude soep je iets teveel van het goede zijn, vervang die dan door deze lekkere warme soep van geroosterde tomaten. Je hebt vast al gemerkt dat wij in onze weekmenu’s ook regelmatig een salade als hoofdmaaltijd serveren. Wij houden van die afwisseling, dat houdt je spijsvertering alert. Vandaar de ene dag een geurig ovengerecht, de volgende dag een lekkere gevulde maaltijdsalade en daarna weer eens een makkelijk fornuisrecept.

Low carb wereldgerechten

Ook qua soorten keukens vliegen we de hele wereld over, want Europa en Azië naast elkaar in 1 week dat kan toch prima? De recepten van weekmenu 8 staan ook in Gewoon Koolhydraatarm (ons 2e boek), de bladzijnummers staan bij de recepten. Klik op de knop en sla alle recepten gelijk op in je persoonlijke kookschrift! Daar kun je alles eventueel nog bewerken en precies zo aanpassen dat het helemaal naar jouw wens is! Boodschappenlijstje samenstellen en klaar ben je!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

keto en koolhydraatarm weekmenu 8

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven