keto en koolhydraatarm weekmenu 8

Keto weekmenu 8

Heerlijk: in ons keto weekmenu 8 komen al iets meer lentegerechten in beeld. Ik ben zelfs al zo optimistisch dat ik er een zomersoep in heb gezet 😉 Ik kan namelijk niet wachten op een nieuwe zomer! Ik weet niet hoe dat bij jullie zit maar mijn behoefte aan zon en zomer lijkt elk jaar wel groter te worden. Mocht die koude soep je iets teveel van het goede zijn, vervang die dan door deze lekkere warme soep van geroosterde tomaten. Je hebt vast al gemerkt dat wij in onze weekmenu’s ook regelmatig een salade als hoofdmaaltijd serveren. Wij houden van die afwisseling, dat houdt je spijsvertering alert. Vandaar de ene dag een geurig ovengerecht, de volgende dag een lekkere gevulde maaltijdsalade en daarna weer eens een makkelijk fornuisrecept.

Advertentie

Low carb wereldgerechten

Ook qua soorten keukens vliegen we de hele wereld over, want Europa en Azië naast elkaar in 1 week dat kan toch prima? De recepten van weekmenu 8 staan ook in Gewoon Koolhydraatarm (ons 2e boek), de bladzijnummers staan bij de recepten. Klik op de knop en sla alle recepten gelijk op in je persoonlijke kookschrift! Daar kun je alles eventueel nog bewerken en precies zo aanpassen dat het helemaal naar jouw wens is! Boodschappenlijstje samenstellen en klaar ben je!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

keto en koolhydraatarm weekmenu 8

Scroll naar boven