keto weekmenu 7

Keto weekmenu 7

In ons keto weekmenu 7 staan maar liefst 4 winterse ovengerechten! Heel veel mensen vinden voedsel uit de oven extra lekker. Dat is niet alleen vanwege het gemak. Immers je kunt zo’n gerecht vaak vooraf klaar maken en in de oven zetten als je na een drukke werkdag thuiskomt. Daarnaast geeft een dampende ovenschotel -zeker in de winter- een extra comfortabel gevoel. Wij plannen de inhoud van de website altijd flink vooruit, dus hoe het weer is op 13 februari 2022, dat weten we nu (12 december als ik dit schrijf) nog helemaal niet. Maar gelukkig kun je alle recepten gemakkelijk verschuiven en zo het hele weekmenu aanpassen aan je eigen wens.

Advertentie

Keto weekmenu direct opslaan in je kookschrift!

Handig toch? Je kunt alle recepten in 1x opslaan met de knop hieronder. Mocht je gerechten willen verschuiven, verwijderen of tussendoortjes toevoegen dan kun je dat eenvoudig binnen je eigen kookschrift doen. De recepten van dit keto weekmenu 7 staan ook in Gewoon Koolhydraatarm (ons 2e boek), de bladzijnummer staan bij de recepten. Klik op de knop en sla alle recepten gelijk op in je eigen kookschrift!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Verrukkelijk Koolhydraatarm

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven en zijn overal te koop of te bestellen. Of koop er een online bij Libris Bookspot of Bruna. In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Scroll naar boven