Keto weekmenu 7

keto weekmenu 7

In ons keto weekmenu 7 staan maar liefst 4 winterse ovengerechten! Heel veel mensen vinden voedsel uit de oven extra lekker. Dat is niet alleen vanwege het gemak. Immers je kunt zo’n gerecht vaak vooraf klaar maken en in de oven zetten als je na een drukke werkdag thuiskomt. Daarnaast geeft een dampende ovenschotel -zeker in de winter- een extra comfortabel gevoel. Wij plannen de inhoud van de website altijd flink vooruit, dus hoe het weer is op 13 februari 2022, dat weten we nu (12 december als ik dit schrijf) nog helemaal niet. Maar gelukkig kun je alle recepten gemakkelijk verschuiven en zo het hele weekmenu aanpassen aan je eigen wens.

Keto weekmenu direct opslaan in je kookschrift!

Handig toch? Je kunt alle recepten in 1x opslaan met de knop hieronder. Mocht je gerechten willen verschuiven, verwijderen of tussendoortjes toevoegen dan kun je dat eenvoudig binnen je eigen kookschrift doen. De recepten van dit keto weekmenu 7 staan ook in Gewoon Koolhydraatarm (ons 2e boek), de bladzijnummer staan bij de recepten. Klik op de knop en sla alle recepten gelijk op in je eigen kookschrift!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:

Scroll naar top