keto starters weekmenu 9

Keto starters weekmenu 9

Dit keto starters weekmenu 9 vergt iets meer ‘kookbereidheid’. Als het buiten wat minder somber is, gaat iets uitgebreider koken me altijd wat makkelijker af. Hoewel, koken vind ik altijd wel leuk eigenlijk, maar een mens wil af en toe ook nog wel eens wat anders doen toch? Als je die creatievere maaltijden verdeelt over de week blijft het ook leuk om aan de slag te gaan. Voor het ontbijt is dat deze week keto ontbijtpap met wortelpeterselie, je maakt er 4 porties van. Kun je je bij zo’n pap niet al te veel voorstellen? Maak ‘m dan eens een keer! Wij vinden ‘m echt heerlijk; bovendien eet veel makkelijker weg dan je zo op het eerste gezicht zou denken. Verder is er voor de lunch een avocado bammetje, met tatsoi, zeekraal en ei. Maar de toppers in dit koolhydraatarme weekmenu zijn toch wel: de zalige lasagne (dinsdag) en de prachtige peultjes-spiraalstaart! Mooi om te zien en beide heel erg lekker. Iets meer werk dus, maar wel echt bijzonder.

Advertentie

3 maaltijden en snacks

In onze weekmenu’s staan de drie dagelijkse maaltijden vermeld. Daarmee hou je ruimte genoeg om de rest in te vullen naar gelang je persoonlijke dagtotaal vereist. Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen, snacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Veel plezier met je eetweek!

Keto starters weekmenu 9

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven