Keto starters weekmenu 7

Keto starters weekmenu 7

In dit keto starters weekmenu 7 vind je veel variatie. Dat begint al met het ontbijt. Er is hangop in plaats van gewone volle Griekse yoghurt. Naast crackers vind je brood in de vorm van omega zaden mix. Er is zelfs ontbijt in een glas! Voor de lunch bedachten we onder meer garnalen met broccoli, spinaziemuffins en broccoli bloemkoolsoep met courgette.
De hoofdmaaltijd wordt ingevuld met bijvoorbeeld witvis met venkel, een populaire shakshuka en een stamppotje. Een regelrechte traktatie is de kaasflan met groene asperges. Jummie, lekkere leefstijl zeg!

Advertentie

3 maaltijden en snacks

In onze weekmenu’s staan de drie dagelijkse maaltijden vermeld. Daarmee hou je ruimte genoeg om de rest in te vullen naar gelang je persoonlijke dagtotaal vereist. Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen, snacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Veel plezier met je eetweek!

Keto starters weekmenu 7

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven