Keto starters weekmenu 5

Keto starters weekmenu 5

Dit is keto starters weekmenu 5, waarin we nog steeds uit onze (diepvries) voorraad zelfgebakken brood putten. Zo fijn vind ik dat, je maakt een keer per week een keertje brood óf crackers óf currypasta óf homemade Italiaanse tomatensaus en je bouwt een uitstekende voorraad op in je diepvries. Dat zorgt ervoor dat je altijd de lekkere ingrediënten in huis hebt voor een makkelijk en vooral verantwoorde ketogene maaltijd. Doe je dat niet dan is de verleiding gewoon groter dat je terugvalt in oude gewoontes. Dat is trouwens op zich niet zo heel erg. Als je eens een terugval hebt, zorg en dan wel voor dat je zo snel mogelijk de draad oppakt. Dan zit je snel weer op het juiste spoor.

Advertentie

3 maaltijden en snacks

In onze weekmenu’s staan de drie dagelijkse maaltijden vermeld. Daarmee hou je ruimte genoeg om de rest in te vullen naar gelang je persoonlijke dagtotaal vereist. Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen, snacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Veel plezier met je eetweek!

Keto starters weekmenu 5

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven