keto starters weekmenu 4

Keto starters weekmenu 4

In dit keto starters weekmenu 4 zie je als eerste een recept voor koolhydraatarme fruit crumble, uit het recept haal je 4 porties. Voor de zekerheid heb ik er even bijgezet dat je het ook als nagerecht kunt eten, maar waarschijnlijk had je dat zelf ook wel kunnen bedenken? 🙂 Je kunt het gewoon zó eten, maar ook lekker is het met een toef slagroom of een schepje koolhydraatarm ijs of Griekse yoghurt. Ook mascarpone of roomkaas kan. Hoe dan ook ze zijn superlekker!

Advertentie

3 maaltijden en snacks

In onze weekmenu’s staan de drie dagelijkse maaltijden vermeld. Daarmee hou je ruimte genoeg om de rest in te vullen naar gelang je persoonlijke dagtotaal vereist. Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen, snacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Veel plezier met je eetweek!

Keto starters weekmenu 4

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven