Keto starters weekmenu 3

Keto starters weekmenu 3

Ook in dit keto starters weekmenu 3 zie je regelmatig koolhydraatarm brood en crackers terugkomen. Als het goed is maak je die eens in de zoveel tijd, dan heb je een lekker voorraadje (zie ook onze tips voor beginners). We wisselen dat gedurende de week altijd af met ontbijtpap of een bakje (volle!) Griekse yoghurt of een eiergerecht. Misschien at je in je vorige leven elke dag brood als ontbijt of elke dag yoghurt? Dat is binnen een koolhydraatarm dieet niet zo verstandig. Afwisseling en dus variatie in je menu voorkomt tekorten of overschotten van bepaalde mineralen en voedingsstoffen. Als je wilt weten hoe en waarom dit keto dieet werkt, lees dan in elk geval de basisinformatie op deze pagina en volg de links van de gekoppelde info. Onze ervaring leert dat je echt veel beter afvalt en gemotiveerd raakt als je echt snapt waarom je iets beter wel of niet eet. Je kunt dan ook na verloop van tijd veel beter zelfstandig keuzes maken.

Advertentie

3 maaltijden en snacks

In deze keto starters weekmenu’s staan de drie dagelijkse maaltijden vermeld. Mocht je daar niet genoeg aan hebben dan kun je gerust een lekker tussendoortje of nagerecht nemen. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen en snacks. Of wat te denken van een simpel gekookt ei of een halve avocado. Let ook op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet uit stuur dan een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Veel plezier met je eetweek!

Keto starters weekmenu 3

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven