Keto starters weekmenu 11

Keto starters weekmenu 11

In dit keto starters weekmenu 11 zit het koolhydraatarme kaasbroodje wat in 2014 een van onze eerste recepten was. Sindsdien is het een absolute favoriet van menigeen en dat zal het waarschijnlijk ook nog lang blijven. De combinatie van onder meer amandelmeel, kokosmeel, lijnzaad en kruidenkaas is een perfecte basis voor een voedzaam broodje dat zich gemakkelijk laat beleggen. Ze vormen dan ook een uitstekend alternatief voor een normale boterham. Beleg ze eenvoudig met kaas & komkommer of tonijnsalade, of maak er broodje hamburger van zoals wij op vrijdag suggereren. De kaasbroodjes zijn ook lekker om af te wisselen met het keto knäckebröd! Ook eenvoudig naar eigen wens te beleggen. TIP: maak het jezelf gemakkelijk met een fijn voorraadje!

Advertentie

3 maaltijden en snacks

In onze weekmenu’s staan de drie dagelijkse maaltijden vermeld. Daarmee hou je ruimte genoeg om de rest in te vullen naar gelang je persoonlijke dagtotaal vereist. Plan gerust een lekker tussendoortje of nagerecht in naast de maaltijden. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen, snacks of nagerechten. Of wat te denken van een simpel gekookt eitje of een halve avocado als tussendoortje? Let altijd wel op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Veel plezier met je eetweek!

Keto starters weekmenu 11

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven