Keto starters weekmenu 1

keto starters weekmenu 1

Welkom bij weer een gloednieuwe GRATIS keto starters weekmenu serie! Of je nu net bent gestart met een ketogeen dieet of al heel lang deze leefstijl hanteert, het bedenken van een gezond keto weekmenu kan een hele opgaaf zijn. KoolhydraatarmRecept helpt je ermee. We gebruiken graag seizoens-producten en de recepten zijn ook regelmatig vegetarisch. Het staat je vrij er nog vlees aan toe te voegen als je daar behoefte aan hebt, dat is vrij simpel. Kip, biefstuk, kalkoen en vette vis zijn goede keuzes. Pas wel op met diverse soorten worst en vleeswaren, daar voegt de fabriek of slager vaak suiker en erg veel zout aan toe.

Dit keer een speciale keto serie weekmenu’s voor starters, om er snel in te komen. De komende twaalf weken krijg je elke week een lekker keto starters weekmenu. Deze starters weekmenu’s bevatten allemaal relatief weinig koolhydraten en zijn daarom heel geschikt om een ketodieet mee te starten. Maar ook gevorderden kunnen de gratis weekmenu’s volgen. Je kunt recepten natuurlijk vervangen door iets vergelijkbaars of omruilen binnen de week.

3 maaltijden en snacks

In deze keto starters weekmenu’s staan de drie dagelijkse maaltijden vermeld. Mocht je daar niet genoeg aan hebben dan kun je gerust een lekker tussendoortje nemen. Kies dan wel iets waar je lichaam voldoende energie uit haalt. Kijk eens naar onze verzameling vetbommen en snacks. Of wat te denken van een simpel gekookt ei of een halve avocado. Let ook op de verhouding van eiwitten en vetten binnen je eigen dagtotaal. Je persoonlijke dagtotaal kun je berekenen met onze keto calculator. Kom je daar niet uit stuur dan een mailtje met je gegevens dan kunnen we je daarmee helpen.

Veel plezier met je eetweek!

Keto starters weekmenu 1

Wat vind jij van dit gratis keto weekmenu?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven