Keto portobello met paksoi in room

Keto portobello met paksoi in room

Je ziet op foodfoto’s nooit echt zien hoe iets smaakt en hoe simpel het is om te maken, daar heb je dus een beetje fantasie bij nodig. Voor dit makkelijke fornuisgerecht hoef je echt helemaal geen keukenprins (M/V) te zijn. Een beetje groente snijden en in de pan laten garen, dat moet iedereen lukken toch? Wel voegden we op het laatst nog wat citroenrasp toe aan deze keto portobello met paksoi in room. Dat maakt dit romige gerecht lekker fris. We brachten het verder op smaak met een kwart bosbaddenstoelenbouillon-blokje. Je kunt daarvoor ook een ander bouillonblokje gebruiken, maar die bospaddenstoelensmaak is lekker intens en past zó goed bij de portobello dat dat wel jammer zou zijn…

Advertentie

Voldoende eiwitten en vetten

Dit makkelijke fornuisgerecht bevat een ruime hoeveelheid eiwitten en vetten. Dat maakt het een bijzonder fijn ketogerecht. Val je een tijdje niet meer goed af? Dan moet je de vetinname eens een beetje verhogen. Dikke kans dat je vetverbranding dan ook weer op gang komt! Per portie bevat deze keto portobello met paksoi in room kcal 548.95 ⋆ koolhydraten 8.35 g ⋆ eiwitten 27.87 g ⋆ vetten 44.46 g ⋆ vezels 3.5 g.


Onze koolhydraatarme kookboeken!

Onze boeken zijn heuse bestsellers te noemen! Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven en zijn overal te koop of te bestellen voor €23,50. Of koop er een online bij Libris Bookspot of Bruna. In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je een boek cadeau geven of laten signeren dan kun je het het best bestellen via onze eigen Boekdelenwinkel:

Verrukkelijk Koolhydraatarm

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021



Nog zo’n lekker koolhydraatarm recept?

♥ Zoek meer koolhydraatarme & keto recepten met onze receptenzoeker, ons jaararchief of bekijk deze suggesties:

Keto portobello met paksoi in room

Zo maak je Keto portobello met paksoi in room

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Keto portobello met paksoi in room

Keto portobello met paksoi in room

We verwerkten ook paksoi en paprika in deze heerlijke Keto portobello met paksoi in room. Samen met geitenkaas en citroen een zalig frisse, keto maaltijd!
4.20 van 5 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten

Voedingswaarde

Per portie
kcal 548.95 koolhydraten 8.35 geiwitten 27.87 gvetten 44.46 gvezels 3.5 g
Hoeveelheid (aan te passen)2 porties

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Snijd de kipfilet in stukjes en maal er (flink wat) peper over. Bak de kip in roomboter met wat olijfolie in een hapjespan op hoog vuur rondom bruin.
  • Snijd ondertussen de paprika, portobello en paksoi zoals aangegeven.
  • Bak de paprika eerst even 2 minuten mee met de kip. Voeg dan de paksoi, repen portobello, kerrie en de verkruimelde bospaddenstoelenbouillon toe. Schep om en stoof op halfhoog vuur 5 minuten mee. Roer af en toe om. Proef even of het zout genoeg is.
  • Voeg de slagroom toe. Snijd de geitenkaas in plakjes en leg ze op de groente, rasp er (biologische) citroenschil over. Laat nu met een deksel erop 5 minuten op laag vuur staan tot de kaas is gesmolten.

© Uitgeverij Boekdelen KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel!Stuur ons een e-mail, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept


Scroll naar boven