Low carb Kerst - koolhydraatarmrecept

Kerst keuzemenu – 5

We hebben de afgelopen jaren al verschillende keuze kerstmenu’s voor jullie samengesteld. Er komt er weer één bij: een Low carb Kerst; dus we voegen weer lekker veel gerechten toe met onze Kerst keuzemenu – 5. Te downloaden als pdf of in je kookschrift te zetten. De links in de pdf gaan vanzelf naar de bijbehorende recepten, maar ze staan ook hieronder. Wij hebben hetlekker simpel gehouden, wel weer met een leuke playlist van 17 speciale nieuwe kerstliedjes van Hans! We wensen iedereen alvast veel snuffelplezier en pret bij de voorbereidingen.

Advertentie

Kerst keuzemenu 5

Voorgerechten koud

Warme voorgerechten

Hoofdgerechten

Makkelijke bijgerechten

Nagerechten

Snacks

Vind je in dit low carb Kerst keuzemenu niets van je gading? Kijk dan ook eens bij alle eerdere koolhydraatarme kerstmenu’s hieronder.

Alle kerstmenu’s

We hebben in de loop der jaren al heel wat kerstmenu’s samengesteld en leuke inspiratie artikelen geschreven. We hebben de kerstmenu’s ook als pdf beschikbaar gemaakt, met de links naar alle recepten. Veel feestvreugde gewenst!

Muziek!

Ook dit jaar heeft Hans weer een leuke kerst playlist samengesteld, van 17 nieuwe kerstliedjes die dit jaar verschenen zijn. Beslist sfeer verhogend tijdens het koken! Hier de fragmenten; de volledige lijst kun je op Spotify beluisteren.

Low carb Kerst - koolhydraatarmrecept


2 gedachten over “Kerst keuzemenu – 5”

  1. Goh, wat lekker makkelijk. Ik ben nu af van de keuzestress voor het samenstellen van ons kerstdiner. Duizend maal dank en ook voor jullie Prettige Kerstdagen!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven