Kerst keuzemenu 2021 -Low carb

Low carb Kerst - koolhydraatarmrecept

We hebben bijna elk jaar wel verschillende keuze kerstmenu’s voor jullie verzonnen. Ook dit jaar doen we een Low carb Kerst; dus we voegen weer lekker veel gerechten toe met onze Kerst keuzemenu 2021 – (PDF 6 x4 gangen, snacks en bijgerechten). De links in de pdf gaan vanzelf naar de bijbehorende recepten, maar ze staan ook hieronder. Hoe we het kunnen vieren is op dit moment nog helemaal onduidelijk. Dus wij hebben het ook een beetje simpel gehouden, wel weer met een leuke playlist van 17 speciale nieuwe kerstliedjes van Hans! We wensen iedereen alvast veel snuffelplezier en pret bij de voorbereidingen.

Kerst keuzemenu 2021

Kies uit elke gang 1 gerecht en je hebt een heerlijk kerstmaal!

Voorgerechten koud

Warme voorgerechten

Hoofdgerechten

Makkelijke bijgerechten

Nagerechten

Snacks

Vind je in dit low carb Kerst keuzemenu niets van je gading? Kijk dan ook eens bij alle eerdere koolhydraatarme kerstmenu’s!

Alle kerstmenu’s

We hebben in de loop der jaren al heel wat (keuze) kerstmenu’s samengesteld. We hebben ze in pdf beschikbaar gemaakt, met de links naar alle recepten. Veel feestvreugde gewenst!

  1. Kerstmenu’s 2015 – PDF 1 – 6 x 4 gangen
  2. Kerstmenu’s  2017 – PDF 2 – 6 x 4 gangen
  3. Keuze kerstmenu 2019 – PDF 3 (heel uitgebreid keuzemenu!)
  4. Kerstmenu’s 2020 – PDF 4 – 5 x 4 gangen
  5. Kerst keuzerecepten 2021 – (PDF 6 x 4 gangen + snacks en bijgerechten)
  6. Inspiratie voor kerst (borrel)hapjes (2018) nodig?

Muziek!

Ook dit jaar heeft Hans weer een leuke kerst playlist samengesteld, van 17 nieuwe kerstliedjes die dit jaar verschenen zijn. Beslist sfeer verhogend tijdens het koken! Hier de fragmenten; de volledige lijst kun je op Spotify beluisteren.

Low carb Kerst - koolhydraatarmrecept

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen.

Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top