Kerstwens 2017

Vlak voor kerst nog even het overzicht van de nieuwe recepten die verschenen in december jl.  Ze zijn stuk voor stuk weer enthousiast ontvangen. Vooral de worteltaart is bijzonder in de smaak gevallen en terecht! Het is zó leuk om altijd weer jullie reacties te krijgen, dank daarvoor!

Terugkijkend op 2017

Gezellige dagen gewenst!

Een jaar geleden hebben we Stichting Gewoon Goed Eten opgericht om de activiteiten van onze uit de hand gelopen hobby uit te voeren. Na een jaar kunnen we wel concluderen dat de Stichting een ongelooflijk succesvol jaar heeft beleefd.

In 2017 zijn er op initiatief van de Stichting 87 gloednieuwe recepten (en artikelen) verschenen op de website! Dat brengt het totaal op 455 recepten en 30 informatieve artikelen rondom gezond eten en koolhydraatarme voeding.

Daarnaast was het uitgeven van ons eerste kookboek Lekker & makkelijk Koolhydraatarm een enorm hoogtepunt. Dat het boek zo’n overweldigend succes zou zijn hadden we nooit durven hopen. Wij willen iedereen keihard bedanken voor al dat enthousiasme en het meeleven!

 

Wij wensen iedereen gezellige kerstdagen toe en heel graag tot 2018!
Hans & Anna-Karina

 


KoolhydraatarmRecept.nl is een initiatief van
Stichting Gewoon Goed Eten

logo Gewoon Goed Eten
KvK 67412890
BTW-nummer: NL856975904B01

 

(Gezien 4 keer, 1 vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ken je onze Facebook pagina al?

Like