Ingrediënt: zelfgemaakte pesto

visrolletjes met pesto courgettiPesto kán je wel in een potje kopen, maar als je eenmaal zelf pesto hebt gemaakt dan wil je echt niet anders meer! Het smaakt 1000x beter dan die muffe rommel in een potje. Sorry… maar echt!

Hier staat het recept voor zelfgemaakte pesto.

1 tl=0,2 khd
1 el= 0,6 khd

Bewaren



aubergine waaier 23
Heerlijk deze mediterrane aubergine waaier, we hadden net bedacht dat we in het najaar misschien, eventueel, als het zo uitkomt naar Portugal zouden willen, nu […]

Aubergine waaier


tomaten carpaccio 5
Het best gebruik je voor deze snelle tomaten carpaccio zogenaamde Coeur de Boeuf tomaten. Coeur de Boeuf tomaten zijn fraaie grote, onregelmatig gevormde tomaten met […]

Tomaten carpaccio




Italiaanse pesto pannenkoekjes 12
Deze verrukkelijke Italiaanse pesto pannenkoekjes zijn gemaakt met o.a. pesto, mozzarella en tomaat, de kleuren van de Italiaanse vlag. De pesto pannenkoekjes zijn overheerlijk en vol […]

Italiaanse pesto pannenkoekjes


romige bloemkool risotto met pesto 27
Enorm succes, ga ik vaker maken! Dit is een verbazingwekkend veelzijdig gerecht, bijzonder simpel om te maken en geschikt voor van alles en nog wat. […]

Bloemkool risotto met pesto



visrolletjes met pesto courgetti
Visrolletjes gemaakt van kabeljauw met salie erín en zalm eróp, heel eenvoudig eigenlijk maar zo’n heerlijke combinatie! Voor de visrolletjes met pesto courgetti heb ik […]

Visrolletjes met pesto courgetti


mozzarella spiesjes
Wie zegt dat mozzarella spiesjes alleen bij de borrel gegeten mogen worden? Ik eet de mozzarella spiesjes met tomaat en verse basilicum gerust als lunch. […]

Mozzarella spiesjes met kaasbroodjes