Gebakken zeekraal
Zeekraal is een van de makkelijkste groente om klaar te maken. De smaak is zout, […]
Je kunt zeekraal kort koken en bakken (3-5 minuten). Je houd de zeekraal lekker knapperig en voegt geen zout toe want er zit van nature al veel zout in. Combineert perfect met allerlei vissoorten.
Bevat per 100 g: calorieën 10 kcal, koolhydraten 0.21 g, eiwitten 1.24 g, vetten 0.13 g, vezels 1.5 g.
Zeekraal is een van de makkelijkste groente om klaar te maken. De smaak is zout, […]
De pittige zeekraal met venkel salade is grandioos lekker als lunchsalade of met de sappige
Zeekraal met venkel salade Bekijken »
Deze vislasagne met spinazie herbergt een weldaad aan smaken. Spannende combinatie van kabeljauw, gerookte zalm,
Vislasagne met spinazie Bekijken »
Dit zalige Tatsoi, zeekraal, ei en avocado bammetje is een complete lunch die behoorlijk vult,
Tatsoi, zeekraal, ei en avocado bammetje Bekijken »
Deze venkel met zeekraal is super eenvoudig, maar smaakt voortreffelijk bij een eenvoudig gegrild stukje
Warme venkel met zeekraal – vegan Bekijken »
Deze zonder pakjes of zakjes gemaakte malse teriyaki van zalm vind ik nog lekkerder en