Ingrediënt: zalm

21 berichten

zalmZalm is een prachtige vis, lekker boordevol met de beste vetten. Hiernaast zie je waar welk onderdeel zit. Hieronder staan alle recepten waar ik verse zalm gebruik.

Vervangen,  verse zalm is vrij uniek. Maar afhankelijk van het recept zou je het kunnen vervangen door een ander lekker stukje vis zoals tonijn, forel of neem wat neutralere witvis. Of kies een vegetarische eiwitbron.
Gerookte zalm recepten staan apart.

Vis papillot met doperwtenpuree

Vis papillot met doperwtenpuree? Ja, niet alleen perfect voor een zomerse buitenmaaltijd, maar ook met kerst een heel mooi gerecht. En niets zo gemakkelijk om […]

asperge met zalmtartaar en kruidendressing

Asperge met zalmtartaar en kruidendressing

Klassiek smullen maar toch anders in het kader van meimaand aspergemaand. Vandaag schotel ik jullie een bijzonder kostelijke variatie op het thema asperge met zalm […]

zalmterrine met asperges

Zalmterrine met asperges

Je moet er even de tijd voor plannen want deze zalmterrine moet minstens 10 uur opstijven in de koelkast. Het is absoluut het wachten waard […]