De portobello onderscheidt zich van de andere paddenstoelen natuurlijk vooral door z’n vorm, die zich uitstekend leent om te vullen. […]
Ingrediënt: zalm
Good looks? Check! Makkelijk om te maken? Check! Snel klaar? Check! Koolhydraatarm? Check! Bijzondere smaak? Check! Deze koolhydraatarme zalm met […]
Bezoekersrecept van de maand januari 2021! Marieke stuurde ons al eerder deze heerlijke oosterse venkelsoep! Nu publiceren we haar winterse […]
Allereerst een warm welkom aan alle starters en herbeginners! Traditiegetrouw zien we begin september een piek in de aantallen nieuwe […]
Heb jij de zomer al in je bol? Weer of geen weer, met deze komkommerbowl met zalm en geroosterde tomaat […]
Deze subtiele venkelsoep met gegrilde zalmspiesjes is zacht en stoer en heerlijk verwarmend. Je kunt de zalm ook in de […]
Vis papillot met doperwtenpuree? Ja, niet alleen perfect voor een zomerse buitenmaaltijd, maar ook met kerst een heel mooi gerecht. […]
Ik ben dol op vispakketjes in allerlei vormen, lekker makkelijk en snel om te maken. Voor dit zalmpakketje met venkel […]
Deze zalm uit de oven heeft een feestelijke topping van olijf en sinaasappel. Klinkt dat lekker of niet? Wij eten […]
In de tijd dat ik heel af en toe nog weleens kookte uit een pakje of een zakje (eind vorige […]
Wij koken al jaren naar tevredenheid op inductie, dat reageert bijna net zo snel als gas en is volgens mij […]
Bij deze courgetti met spinazie dille pesto zie je ook paddenstoelen, spinazie en zalm, maar dat was een beetje lange […]