Keto gevulde zalm met paksoi
Wat een feestje is deze keto gevulde zalm met paksoi. Het gerecht is niet alleen leuk om te maken, maar ziet er ook nog geinig …
Wat een feestje is deze keto gevulde zalm met paksoi. Het gerecht is niet alleen leuk om te maken, maar ziet er ook nog geinig …
Dit is homemade shawarma zoals het oorspronkelijk wordt gemaakt! De shoarmakruiden die je in Nederland koopt kunnen daar echt niet tegenop. Het gerecht is heel …
Een heerlijke zachte sandwich spread met makkelijk toegankelijke, iets zoete smaak. Vooral de venkel houdt het spannend. 0.87 g khd per broodbeleg van 20 gram.
Deze subtiele venkelsoep met gegrilde zalmspiesjes is zacht en stoer en heerlijk verwarmend. Door de room en de zalm is het een verzadigende maaltijdsoep.
We hebben een geurige crunchy koolhydraatarme dukkah borreldip geknutseld. Wij namen een rijk notenmengsel en voegden er nog iets lekker fris aan toe: munt!
Deze frisse rucolapesto met basilicum en venkelzaad is een bijzonder waardige afsluiter van ons pestothema! Welke vind jij ’t lekkerst?
Gemberthee is hot, letterlijk en figuurlijk. Drink het niet alleen een hip Randstedelijk cafeetje maar maak het thuis! Nóg lekkerder dan buiten de deur.
Venkeltaart met geitenkaas die aan de randjes lekker knapperig is *nommie*. Venkel met geitenkaas is een beproefde combinatie met extra tijm, oh die geuren!
Deel twee van ons rode kool avontuur leidde me naar een geurige, gestoofde rode kool met kabeljauw erbij. Lekker simpel, maar o zo enorm smaakvol!
Wij houden deze geurige ratjetoe met puree helemaal vegetarisch, maar neem er gerust iets bij als je wilt. Franse pot op z'n "Hollands", puur genieten!
Als je niet zo van de typische koolsmaak houdt moet je deze geroosterde koolplakken echt eens proberen, grill ze tot ze helemaal zacht zijn, heerlijk …