Venkel-kaas tarte tatin
Deze venkel-kaas tarte tatin (omgekeerde taart) is makkelijk te maken, bijzonder om te zien en ook nog een heel erg lekker. Drie keer raak!
Per 100 gram Calorieën 17 kcal, Koolhydraten 2 g, Eiwitten 1 g, Vetten 0 g, Vezels 2.4 g. (NEVO)
Deze venkel-kaas tarte tatin (omgekeerde taart) is makkelijk te maken, bijzonder om te zien en ook nog een heel erg lekker. Drie keer raak!
De smaken van de twee gekozen groenten combineren geweldig in deze hartige venkeltaart met paprika. Room en citroen doen de rest!
Een geurende, iets pittige soep met venkel als basis, die je naar oosterse sferen brengt! Heerlijk als start van een Aziatisch maal of als lunch.
Bij deze venkel in paprika wordt het aroma mede bepaald door ricotta en pistache. En daarbij dan een uitje en een teentje knoflook. Kun je …
Venkelsalade met forel is een mooie combinatie van heel verschillende bites en smaken, die toch samen voor een homogeen geheel zorgen. Een geweldige lunch!
Zo’n kickstart ontbijt in een glas is een heerlijk, snel, koolhydraatarm ontbijt. Groente in een glas! We geven je twee recepten: een pittige en een …
In deze venkelsalade met passie vormen het (licht)bittere van de venkel en het aromatische zoet van de passievrucht een onweerstaanbare combinatie.
De pittige zeekraal met venkel salade is grandioos lekker als lunchsalade of met de sappige viskoekjes als compleet hoofdgerecht!
Deze subtiele venkelsoep met gegrilde zalmspiesjes is zacht en stoer en heerlijk verwarmend. Door de room en de zalm is het een verzadigende maaltijdsoep.
Met een paar eenvoudige aandachtspunten lukt het iedereen om prachtige venkel ricotta soufflé’s te maken, die zonder meer in de smaak zullen vallen.
Een heerlijke, supermakkelijke vis papillot met doperwtenpuree. Perfect voor een zomerse buitenmaaltijd, maar ook met kerst een mooi gerecht. Smullen!
Verrukkelijk en feestelijk zalmpakketje met venkel en rucolapesto. Makkelijk en snel te maken en stomen is bovendien een heel gezonde kooktechniek!
Deze zonnige citroen risotto met venkel is misschien wel de lekkerste toepassing van bloemkoolrijst tot nu toe. Ongelooflijk aromatisch en fris door de citroen en …
Lentesalade met heerlijk knapperige, frisse, groene asperges, malse, sappige peultjes en aromatische venkel. De smaken en structuren vullen elkaar mooi aan en worden prachtig verbonden …
Deze venkel met zeekraal is super eenvoudig, maar smaakt voortreffelijk bij een eenvoudig gegrild stukje kabeljauw of andere vis.
Wij zijn dol op venkel. Zeker geroosterd komt de smaak mooi naar voren. Op die manier is de venkel heel geschikt om te verwerken in …