Ingrediënt: tomatenpuree

9 berichten

Ongeveer:

1,5 khd per eetlepel
0,5 per theelepel

gevulde mini paprikaatjes

Gevulde mini paprikaatjes

Van paprika word ik altijd een beetje vrolijk, niet alleen door die prachtige en intense kleuren, maar ook de smaak en textuur ervan doen iets […]

Drie smaken bloemkoolrijst

Omdat wij graag experimenteren met diverse koolhydraatarme basisproducten, hebben we vandaag drie smaken bloemkoolrijst voor jullie. De verzameling recepten hieronder is ons eigen favoriete trio […]

tomatensoep met peterseliepesto

Koolhydraatarme tomatensoep

De tomaat is één van de meest gebruikte ingrediënten in de keuken. De vrucht is makkelijk te verwerken op heel veel verschillende manieren. Bijzonder smaakvol, […]

aubergine gevuld met tomaat

Aubergine gevuld met tomaat

Ik moet het eerlijk toegeven: ik vind aubergine soms een lastige groente om klaar te maken. Het lijkt een simpel geval: mooie gladde paarse schil, […]

zelf curry pasta maken

Curry pasta zelf maken

Zoef zoef, deze bijzonder snelle, zalige zelfgemaakte curry pasta kun je verwerken in allerlei oosterse gerechten. Wat mij betreft kan deze 10 sterren krijgen! Ik […]

harissa olie

Zelf maken: Harissa olie

Harissa olie is een dunnere versie van harissapasta die je wellicht kent uit de supermarkt? Eigenlijk is het een Arabische -iets minder pittige- variant van […]