Ingrediënt: tomatenpuree

9 berichten

Ongeveer:

1,5 khd per eetlepel
0,5 per theelepel

gevulde mini paprikaatjes

Gevulde mini paprikaatjes

Van paprika word ik altijd een beetje vrolijk, niet alleen door die prachtige en intense kleuren, maar ook de smaak en textuur ervan doen iets […]

Drie smaken bloemkoolrijst

Omdat wij graag experimenteren met diverse basisproducten, hebben we vandaag drie smaken bloemkoolrijst voor jullie. De verzameling recepten hieronder is ons eigen favoriete trio van […]

aubergine gevuld met tomaat

Aubergine gevuld met tomaat

Ik moet het eerlijk toegeven: ik vind aubergine soms een lastige groente om klaar te maken. Het lijkt een simpel geval: mooie gladde paarse schil, […]

curry pasta zelf maken

Curry pasta zelf maken

(Zoef zoef) Snelle zalige zelfgemaakte curry pasta kun je verwerken in allerlei oosterse gerechten. Ik hou ervan om zelf basisingrediënten te maken, veel lekkerder dan kant-en-klare […]

harissa olie

Zelf maken: Harissa olie

Harissa olie is een dunnere versie van harissapasta die je wellicht kent uit de supermarkt? Eigenlijk is het een Arabische -iets minder pittige- variant van […]