Ingrediënt: tijm

42 berichten

Tijm (vers of gedroogd) voeg je zo vroeg mogelijk toe, doordat je lang mee kookt geeft het des te meer smaak af.
per 100 gr. gedroogd 10 khd, verse tijm 24 khd

gemarineerde aardbeien

Gemarineerde aardbeien, honey!

Met valentijn in gedachte maakte ik deze verrukkelijke gemarineerde aardbeien! We posten ‘m nu alvast, dan heb je nog een paar dagen om boodschappen te […]

regenboog worteltaart met honig en tijm

Regenboog worteltaart met honing en tijm

Ik maak al jarenlang zoete worteltaart, daar hebben we ook een koolhydraatarme variant van op de website staan. Deze koolhydraatarme, hartige, regenboog worteltaart met honing […]

Venkel ricotta soufflé

Wie is er bang voor een soufflé? Dat is niet nodig bij deze venkel ricotta soufflé! Vroeger vermeed ik het als het kon om een […]

paddenstoelen burger

Paddenstoelen burger

Onze tuinbonenburger van een tijdje terug is al geloofd en geprezen. We beloofden al dat we meer vleesloze burgers zouden ontwikkelen. Het heeft even geduurd, […]

rabarbertaart

Rabarbertaart, met een vleugje tijm

We hebben op de valreep nog even een fijn recept voor een heerlijk frisse rabarbertaart voor jullie!  De taart is nog nét op tijd voor […]

mediterrane groenten uit de oven

Mediterrane groenten uit de oven

Zo’n trosje tomaatjes ziet er toch uit om in te bijten, vind je niet? Het oog wil ook wat tenslotte. De kunst van goed en […]

pittige pompoensoep met selderij

Pittige pompoensoep met selderij

Voor de foto hebben we de pittige pompoensoep geserveerd in borrelporties, stiekem aten wij het -zoals in het recept staat- als maaltijdsoep. Ja euh…,wij willen […]