Ingrediënt: Thaise vissaus

Vissaus (nuoc man) is een zoute saus gemaakt van gedroogde vis en vindt z’n oorsprong in Thailand. Geschikt als smaakmaker van vele roerbakgerechten. (eventueel vervangen door Worcestershiresaus of sojasaus of azijn, afhankelijk van het recept)
per 100 gr. 14 khd, (1 eetlepel 2,1 khd, spaarzaam gebruiken dus)


curry pasta zelf maken 11
(Zoef zoef) Snelle zalige zelfgemaakte curry pasta kun je verwerken in allerlei Oosterse gerechten. Ik hou ervan om zelf basisingrediënten te maken, veel lekkerder dan kant-en-klare […]

Curry pasta zelf maken


Mini viskoekjes 2
Viskoekjes kan je natuurlijk gewoon bakken als platgemaakte hoopjes in een koekenpan, maar ik vind bakken in een mini-muffinvorm veel handiger en het ziet er […]

Viskoekjes, feestelijke mini muffin


slarolletjes met fijngehakt
Verrukkelijke Oosterse slarolletjes met fijngehakt, ze combineren prachtig met allerlei andere Oosterse gerechten, of eet het als voorgerecht of lunch met of zonder een chilisausje, […]

Slarolletjes met fijngehakt



Pagina 1 van 11