Onze knapperige koolhydraatarme Gado gado is, net als de Tjap tjoy van vorige week, een heel makkelijk te maken Indonesisch groentegerecht met een verrukkelijke pindasaus […]
Ingrediënt: taugé
Smullen deze koolhydraatarme Tjap tjoy met paksoi. In de jaren zeventig van de vorige eeuw was het Chin. Ind. Restaurant (Chinees Indonesisch voor niet-ingewijden) razend […]
Zijn jullie ook zo dol op die 30% stickers? Ik kocht een zeewiersalade, taugé en heerlijke gerookte zalm, allemaal met zo’n sticker! Ik verwerkte ze […]
Paksoi is een heel veelzijdige groente en past, met maar 0,4 khd, uitstekend in de koolhydraatarme keuken. In een geurig oosters gerecht of een ouderwetse […]
Samen met een mooi stukje tonijn (witvis, kip, ei of vegaproduct kan ook) vormt deze snijbonen schotel een voortreffelijke koolhydraatarme maaltijd! Deze mix van groenten […]
Voor deze koolpakketjes in tomatensaus kan je Chinese kool gebruiken of paksoi (allebei weinig koolhydraten). Beiden smaken zacht en minder typisch naar kool. Als je […]
Bijzondere subtiele smaken in deze Thaise wortel taugésalade. De lekker knapperige rauwe groentes met de zachte romige kokos-gemberdressing en de afwerking met verse koriander maakt […]