Arnabeet, Libanese bloemkool uit de oven
Arnabeet? Ja, dat is Libanese bloemkool uit de oven. Volgens mij is dit stiekem de […]
Arnabeet, Libanese bloemkool uit de oven Bekijken »
Dikke en dunne sesampasta (donkere en lichte tahin) is in de jaren 60 en 70 eigenlijk meegekomen met de gastarbeiders uit het Midden-Oosten. Tahin bevat veel verschillende mineralen, waaronder calcium, kalium, natrium, magnesium, mangaan, ijzer, koper, zink en fosfor. Daarnaast bevat tahin de vitaminen A, B1, B2, B3, B5, B6, B11 en B15, regelmatig op je menu zetten dus!
Te koop in de toko en/of natuurvoedingswinkel en bij AH.
Tahin bevat per 100 g: calorieën 602 kcal, koolhydraten 6 g, eiwitten 21.9 g, vetten 51.7 g, vezels 12.4 g (NEVO).
Arnabeet? Ja, dat is Libanese bloemkool uit de oven. Volgens mij is dit stiekem de […]
Arnabeet, Libanese bloemkool uit de oven Bekijken »
Deze gegrilde worteltjes met tahinsaus hebben een mooie bite en een nootachtige, kruidige smaak door
Gegrilde worteltjes met tahinsaus Bekijken »
Deze knapperige doorkijk springrolls zijn koolhydraatbeperkt, je maakt ze eenvoudig koolhydraatarme door in plaats van
Springrolls, oosterse doorkijkhapjes Bekijken »
De klassieke Baba Ganoush is een Griekse auberginedip met een milde, iets rokerige smaak. Ik
Baba ganoush – koolhydraatarme auberginedip Bekijken »
Doe jezelf een groot plezier en maak die Tahin fat bombs even. Neem een fat
Fat bombs van tahin, sesam bonbon Bekijken »
Hoera voor de combinatie van komkommer, nori en tahin! Met kraakverse groentereepjes maak je er
Nori rolls met komkommer en paprika Bekijken »
Sesamcrackers zijn voedzaam en uitstekend zelf te maken. Heel geschikt om te dippen of te
Sesamcrackers zelf maken Bekijken »