spitskool

spitskoolSpitskool is familie van de witte kool. Hij heeft een spitse vorm, een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan witte kool. Spitskool is ideaal om te koken, te stoven, te smoren en te roerbakken. Je kunt er allerlei Westerse en Oosterse gerechten mee maken.

Eventueel wel te vervangen door bijvoorbeeld witte kool, paksoi of Chinese kool.


Spitskool bevat per 100 gram: calorieën 42 kcal, koolhydraten 4 g, eiwitten 3 g, vetten 1 g, vezels 2.5 g.

homemade-sandwich-spread

Spaanse spread

In deze Spaanse sandwich spread hebben we meer pit gestopt. Als je zelf echt van pittig houdt neem je in plaats van chilipoeder verse rode peper. Bevat 0,8 gram koolhydraten per 20 gram (1 broodbeleg).

koolhydraatarme-sandwich-spread - naturel

Naturel spread

Deze naturel sandwich spread is lekker fris-zuur en smaakt heerlijk op een geroosterde boterham of met wat rauwkost! Bevat 0,55 gram koolhydraten per 20 gram (1 broodbeleg)

Scroll naar top