spitskool

spitskoolSpitskool is familie van de witte kool. Hij heeft een spitse vorm, een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan witte kool. Spitskool is ideaal om te koken, te stoven, te smoren en te roerbakken. Je kunt er allerlei Westerse en Oosterse gerechten mee maken.

Eventueel wel te vervangen door bijvoorbeeld witte kool, paksoi of Chinese kool.


Spitskool bevat per 100 gram: calorieën 42 kcal, koolhydraten 4 g, eiwitten 3 g, vetten 1 g, vezels 2.5 g.

homemade-sandwich-spread

Italiaanse spread

Een heerlijke zachte sandwich spread met makkelijk toegankelijke, iets zoete smaak. Vooral de venkel houdt het spannend. 0.87 g khd per broodbeleg van 20 gram.

koolhydraatarme-sandwich-spread - naturel

Naturel spread

Deze naturel sandwich spread is lekker fris-zuur en smaakt heerlijk op een geroosterde boterham of met wat rauwkost! Bevat 0,55 gram koolhydraten per 20 gram …

Naturel spread Lees dit »

spitskool geroosterd

Spitskool geroosterd met mosterd

De smaak van deze geroosterde spitskool is zoetig en fris, de bite lekker knapperig en de kool blijft supersappig op deze manier!

Scroll naar top