Ingrediënt: spinazie

47 berichten

spinazieVerse bladspinazie. Het is sinds okt. 2014 helemaal veilig bevonden om nitraatrijke groente zoals spinazie of sla te combineren met vis of schaaldieren, zoals mosselen. Het mag ook weer meerdere keren per week, dankzij recente onderzoeken weten we dat dat geen gevaar vormt voor de gezondheid. Verse spinazie opwarmen is ook geen probleem meer. Dat is dus allemaal goed nieuws.


Rauw gewogen per 100 gram:   Calorieën 26 kcal, Koolhydraten 0.9 g, Eiwitten 3.2 g, Vetten 0.6 g, Vezels 2 g.

Handje weegt 30 g

Groene salade met halloumi

Halloumi wordt steeds populairder. Vaak wordt het op een broodje gegeten. Maar wij maakten deze heerlijke, makkelijke groene salade met […]

flammkuchen met spinazie

Flammkuchen met spinazie

Waarschijnlijk ken je onze pizzabodem van fatheaddeeg wel? We zijn blijkbaar niet de enige die er heel enthousiast over zijn. […]

Eiwrap met spinazie

Op zoek naar een heerlijk, voedzaam, zondags ontbijt of brunch? Probeer deze romige eiwrap met spinazie dan eens. Je tovert […]