Ingrediënt: slagroom

121 berichten

Slagroom in quiche, soufflé of soep is heerlijk, te vervangen door kookroom of -plantaardige- sojaroom.
100 ml. Slagroom bevat 2,8 gr. khd / eetlepel= 15 ml= 0,4 khd
100 ml. Sojaroom bevat 1,6 gr. khd
100 ml. Kookroom (Lidl) 5 gr. khd

roomyoghurt met besjes en karamelnootjes

Roomyoghurt met besjes en karamelnootjes

Deze luchtige roomyoghurt met besjes en karamelnootjes is een bijzonder snel koolhydraatarm dessert. Als ik zin heb in een zeer snel toetje, dan grijp ik […]

witlof puntpaprika ovenschotel

Witlof paprika ovenschotel

Vorig jaar hielden we een mini onderzoekje op Facebook, daaruit bleek al dat wij beslist niet de enige zijn die van ovenschotels houden. Massaal werd […]

preiquiche met camembert

Preiquiche met camembert

Een nogal eenvoudig recept voor een geweldig romige preiquiche met camembert, wat toch nog wel aardig wat voeten in de aarde had. Eerst was het […]

Koffieijsjes met chocodip

Deze romige koffieijsje met chocodip lijken stiekem op ons bevroren ‘HAK ochtendritueel’. Dat moet ik denk ik even toelichten? Mijn heer Hans en ik hebben […]

asperge lasagne met zalm

Asperge lasagne met zalm

Deze asperge lasagne met zalm is een prachtig subtiel gerecht met een lekker crunchy korstje. Alle alle ingrediënten komen uitstekend tot hun recht. Met uiteraard […]

Suikervrije Eton mess

Wat is dit voor een prachtige puinhoop? Een koolhydraatarme en suikervrije Eton mess, een toetje dat lekker rommelig hoort te zijn dus. Maar krijg dat […]