Deze smaakvolle zomerse Indiase rijstsalade is in een mum van tijd klaar. Hoewel de rijstsalade direct geschikt is voor consumptie […]
Ingrediënt: sjalot
Wij zijn echte pompoenlovers, laat dat maar even gezegd zijn. Niet alleen om de smaak, maar ook qua gebruik is […]
Voor de foto hebben we de pittige pompoensoep geserveerd in borrelporties, stiekem aten wij het -zoals in het recept staat- […]
Vaak kun je uit de naam van een exotisch gerecht wel afleiden wat voor soort culinaire geneugte het is. Het […]
Eén van de meest bijzondere smaken die ik ken is die van waterkers. Het is zo onvergelijkbaar. Het is alsof […]
Deze champignon roomsaus is heel gemakkelijk te maken, het meest tijd vergt het inkoken. De roomsaus is de perfecte basis […]
Wij koken al jaren naar tevredenheid op inductie, dat reageert bijna net zo snel als gas en is volgens mij […]
Huzarensalade is altijd heerlijk bij de BBQ of in een feestbuffet. Maar koolhydraatarm eten en aardappelen gaan nu eenmaal niet […]
Oei, wat hebben we gesmuld van deze courgetti met groene asperges! Het is ongelooflijk simpel om te maken en snel […]
Gevulde champignons vormen een perfecte bijgerecht. Vul de champignons van te voren. Je schuift de schaal met gevulde champignons met […]
Gevulde koolrabi met spinazie wordt absoluut een van mijn favorieten. De subtiele smaak van de sappige koolrabi combineert fantastisch met […]
Leuk vierkante burgertjes! Weer eens wat anders! Met opzet heb ik nu eens geen ronde burgers gemaakt maar er kleine […]