Ingrediënt: sesampasta

7 berichten

Dikke en dunne sesampasta (donkere en lichte tahin) is in de jaren 60 en 70 eigenlijk meegekomen met de gastarbeiders uit het Midden-Oosten. Tahin bevat veel verschillende mineralen, waaronder calcium, kalium, natrium, magnesium, mangaan, ijzer, koper, zink en fosfor. Daarnaast bevat tahin de vitaminen A, B1, B2, B3, B5, B6, B11 en B15, regelmatig op je menu zetten dus!

Te koop in de toko en/of natuurvoedingswinkel en bij AH.

Bevat per 100 gr. 6-10 gr. khd (ligt aan merk en soort)

edamame hummus van sojabonen, klaar om op te eten!

Edamame hummus van sojabonen

Edamame hummus is een bijzonder appetijtelijke smeerdip gemaakt met mooie groene sojabonen en is misschien nog wel lekkerder dan de originele, die met kikkererwten wordt […]

Nori rolls met komkommer- 6 rolletjes op en schaaltje

Nori rolls met komkommer en paprika

Driewerf hoera voor de combinatie van komkommer, nori, tahin en koriander! Samen met wat kraakverse groentereepjes maak je er in een mum van tijd deze […]

Sesamcrackers. Heerlijk om te dippen

Sesamcrackers zelf maken

Deze sesamcrackers zijn zeer voedzaam en uitstekend zelf te maken. In 30 minuten zijn ze klaar en heb je de keuken weer ‘aan kant’. Maak […]