Ingrediënt: SAUS

17 berichten

tuinbonenburgers met yoghurtsaus

Tuinbonenburgers met yoghurtsaus

Wie is er niet groot mee geworden? Een AVG (aardappels-vlees-groente) maaltijd!  In deze tijden waarin mensen massaal wat minderen met vlees eten kun je leuk […]

Schuimomelet met garnalencocktail

Net even anders dan anders zo’n luchtige schuimomelet met Hollandse garnalen. Doordat je de eiwitten eerst stijf klopt wordt het een prachtige, dikke, luchtige omelet. […]

springrolls

Springrolls, oosterse doorkijkhapjes

Vandaag hebben we een lading knapperige oosterse doorkijkhapjes in elkaar geknutseld. Dat moest ik van mijn Amerikaanse leasedochter. Al minstens een half jaar geleden meldde […]

groene koolrolletjes

Groene koolrolletjes, gevuld

Op zich is het al een feest om savooie kool (savooikool, groene kool of groenekool) als basismateriaal te hebben. De kloeke gevulde groene koolrolletjes die […]

gevulde koolrabi met spinazie

Gevulde koolrabi met spinazie

Gevulde koolrabi met spinazie wordt absoluut een van mijn favorieten. De subtiele smaak van de sappige koolrabi combineert fantastisch met de ietwat stoere smaak van […]

tarte tatin van witlof

Tarte tatin van witlof

In mijn koolhydraatrijke leven hadden we een favoriet: tarte tatin van witlof met een sausje. Die omgekeerde witloftaart was echt zó ontzettend lekker! We aten […]

cheesecakes met vruchtensaus

Cheesecakes met vruchtensaus

In de cakejes voor deze koolhydraatarme cheesecakes met vruchtensaus gebruik je naast ricotta ook twee eiwitten. Het is dus een uitstekend recept voor als je […]

garnalen met cocktail dip

Garnalen met cocktail dip

Een lekker klassiek (feest) gerecht in een vrolijk jasje op deze manier! Echt heel lollige garnalen met cocktail dip. Goed opletten want deze leuke koolhydraatarme […]